Elever sendt hjem efter overfald på motorcyklist

Fem unge fra København er sigtet for overfald på en motorcyklist
Foto: Colourbox.

Elever sendt hjem efter overfald på motorcyklist

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det er unge fra et gymnasium i Københavnsområdet på besøg i Sønderborg, der onsdag aften væltede en motorcyklist ved Friheds Allé. Fem er sigtet for vold.

SØNDERBORG: Det var ikke elever fra Idrætshøjskolen i Sønderborg (IHS), der onsdag aften væltede en motorcyklist ved Friheds Allé. Det gik der rygter om i Sønderborg, men det kan lokalpolitiet i Sønderborg ved Syd- og Sønderjyllands Politi afkræfte.

Og det kan forstander på IHS, Michael Willemar, også. For der er nemlig tale om elever fra et gymnasium i hovedstadsområdet, der har boet på IHS i forbindelse med et ophold i Sønderborg. Men det er ikke længere hele gruppen, der gør det.

- Vi har sendt de fem elever hjem, der er blevet sigtet af politiet. De har simpelthen udvist en adfærd, der er uforenlig med vores værdier på IHS og skader vores omdømme. Og så skal de selvfølgelig lære, at når man laver noget forkert, så har det en konsekvens, siger forstanderen, der tilføjer, at episoden ikke skal gå ud over de elever, der ikke har noget med sagen at gøre.

- Og så får det den konsekvens, at vi ikke fremover ønsker at samarbejde med det gymnasium, hvor eleverne kommer fra, siger Michael Willemar.

11 personer i alderen 17 til 20 år blev i første omgang anholdt efter episoden, hvor motorcyklisten blev stoppet og væltet af motorcyklen onsdag aften. Efter afhøringerne blev fem af dem sigtet.

Politiet blev kontaktet af et vidne, som overværede hændelsen, der henvendte sig. Ifølge anmeldelsen stod en mand og spærrede vejen, da motorcyklisten kom kørende ad Friheds Allé. Motorcyklisten tog hastigheden af og vinkede personen på vejen væk. I det han tager hastigheden af, kommer der en større gruppe mennesker farende ud og væltede ham af motorcyklen.

Motorcyklisten slap uskadt fra hændelsen.

Vi har sendt de fem elever hjem, der er blevet sigtet af politiet. De har simpelthen udvist en adfærd, der er uforenlig med vores værdier på IHS og skader vores omdømme. Og så skal de selvfølgelig lære, at når man laver noget forkert, så har det en konsekvens.
Forstander Michael Willemar

Elever sendt hjem efter overfald på motorcyklist

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce