Drengen der ville være vægtløs

Stykket er en skæv og underfundig komedie om, hvor svært det er at få lov til at se så langt som mod stjernerne. Pressebillede

Drengen der ville være vægtløs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sønderborg Teater viser 31. oktober Folketeatrets hverdagskomedie med Lars Bom, Nicolai Jørgensen og Mette Horn.

Sønderborg: "Drengen der ville være vægtløs" er en hverdagskomedie, der skildrer livet i en lille provinsby. Livet med en død far, en syg mor og en hel masse drømme. Drømme om universet, om at blive til noget stort og om at finde sin plads - både i universet, i samfundet og blandt venner og familie.

I den bærende rolle som René ses Nicolai Jørgensen, der debuterer med sin første store hovedrolle. På scenen er også Mette Horn i rollen som Renés mor Birthe, Lars Bom i rollen som Renés chef Russeren og Mads Reuther og Mette Klakstein Wiberg i rollerne som Renés eneste venner, Theis og Winnie.

Instruktør Geir Sveaass, der tidligere har instrueret blandt andet Min Far og Festen på Folketeatret, fortæller:

- "Drengen der ville være vægtløs" er en fortælling om de drømme og ambitioner, der kolliderer med den sociale arv, der stadig eksisterer i dag - trods det, at mulighederne gerne skulle være lige for alle.

Stykket er en skæv og underfundig komedie om, hvor svært det er at få lov til at se så langt som mod stjernerne, når horisonten for ens nærmeste er dagens varme ret fra grillen.

René er en overvægtig nørd, som stadig bor hjemme hos sin migræne-ramte mor. Før hans far døde, skaffede han René en læreplads hos den lokale blikkenslager. Men René vil ikke være VVS'er - han vil være astronaut.

Han drømmer om at flyve højt op i himmelrummet - ikke om at vade rundt i andre folks kloakslam.

Han drømmer om at bo i sin egen lejlighed i storbyen - ikke om at hænge fast i barndommens provinsby med en omklamrende mor og en insisterende chef, der gerne vil overtage pladsen efter Renés far.

Renés eneste venner, Theis og Winnie, drømmer også om at finde vejen væk: Theis fifler med at score nogle hurtige, men lyssky penge. Winnie drømmer om at vinde en sangkonkurrence og blive berømt.

Stykket kan opleves på Sønderborg Teater onsdag 31. oktober-

Drengen der ville være vægtløs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce