Danfoss vil bygge supermarked i Nordborg

Danfos vil lave fremtidens supermarked i Svenstrup. Foto: Timo Battefeld

Danfoss vil bygge supermarked i Nordborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Danfoss A/S vil etablere et supermarked, som samtidig demonstrerer køleteknikker og smart anvendelse af energi til såvel køling som opvarmning. Supermarkedet etableres i samarbejde med en supermarkedskæde. Politikerne er positive.

Nordals: Teknik og Miljøudvalget i Sønderborg Kommune har sagt ja til to ansøgninger fra Danfoss A/S, som ønsker at etablere produktudviklingscentre tæt på hovedkvarteret i Elsmark-Lunden. Ud over centret for varmeforsyning, som ønskes placeret syd for Lundenvej sammen med et fjernvarmeværk baseret på halm, handler det om et produktudviklingscenter for køleteknik. Dette center ønskes placeres over for det andet - nordvest for krydset Nordborgvej-Lundenvej.

- Vi anbefaler naturligvis planerne alt det, vi kan. Det er guld værd, at Danfoss udvikler og udvider sit hovedkvarter i Nordborg med to udviklingscentre. I begge tilfælde er centrene tænkt i en sammenhæng, hvor man i praksis anvender Danfoss-produkterne - inden for henholdsvis varmeforsyning og køleteknik. Det kommer så borgerne til gode i form af både et fremtidens supermarked, en tankstation og et fjernvarmeværk, siger formand for Teknik- og Miljøudvalget, Aase Nyegaard i en pressemeddelelse.

Butik på 1100 kvm

Dagligvarebutikken bliver ifølge ansøgningen på ca. 1100 kvm. Dertil kommer tankstationen og produktudviklingscentret.

I første omgang handler det om, at byrådet siger ja til, er, at der iværksættes en for-offentlighedsfase i forbindelse med, at idéoplægget for projektet offentliggøres, og at der udarbejdes et kommuneplantillæg og en lokalplan for området.

Danfoss vil bygge supermarked i Nordborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce