Danfoss køber fabrik i Spanien


Danfoss køber fabrik i Spanien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Danfoss køber sig til viden om fjernbetjening og styring ved opkøb af Remote Control-enheden i spanske Ikusi.

Nordborg: Danfoss har købt Remote Control-forretningsenheden i den spanske virksomhed Ikusi. Dermed fortsætter Danfoss med at investere i innovation for at kunne vokse yderligere.

Ikusis Remote Control-forretning omfatter udstyr og teknologier til fjernbetjening og styring af lastbilmonterede kraner, spil, off-road maskiner og andre industrielle anvendelser, forklarer Danfoss i en pressemeddelelse.

- At opkøbe nye, innovative teknologier er en vigtig del af vores investeringer i at udvikle vores forretning, og jeg ser meget frem til, at teamet fra Ikusi Remote Control bliver en del af Danfoss. Der er et enormt potentiale inden for fjernstyring, og opkøbet er et rigtig godt eksempel på, hvordan vi ved at tilføje ny digital teknologi kan styrke vores portefølje af avancerede komponenter og systemer og tilbyde en bredere palette af løsninger til glæde for vores kunder, siger Kim Fausing, koncernchef og CEO, i en pressemeddelelse.

Fabrik i Spanien

Opkøbet inkluderer en fabrik i Spanien med udvikling og produktion samt salgskontorer i USA, Tyskland og Dubai.Handelen er betinget af godkendelser fra blandt andet konkurrencemyndighederne. Parterne har ikke offentliggjort købspris eller andre betingelser for opkøbet.

Danfoss køber fabrik i Spanien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce