Danfoss køber dansk firma

Danfoss med Kim Fausing i spidsen har igen været på opkøb - denne gang i Danmark. Arkivfoto: Timo Battefeld

Danfoss køber dansk firma

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Koncernens overtager odenseanske OE3i, der er en førende udvikler af software til planlægning og optimering af energi.

Sønderborg: Danfoss køber det privatejede OE3i ApS. Selskabet er en førende udvikler af software til planlægning og optimering af energi.

- Opkøb af nye innovative teknologier er en vigtig del af vores investeringer i vækst, hvor vi ser potentiale i markederne, og jeg ser frem til at det stærke OE3i team nu bliver en del af Danfoss. I OE3i har man en unik ekspertise, som passer perfekt ind i vores portefølje, og ved at vi nu går sammen øger vi Danfoss' relevans indenfor fjernvarmeområdet, siger Lars Tveen, præsident i Danfoss Heating Segment i en pressemeddelelse.

Danfoss og OE3i indgik i januar i år et strategisk samarbejde for at fremme digitaliseringen af fjernvarmen. Købet af OE3i sker på baggrund af de meget positive tilkendegivelser fra markedet og kunder omkring den fælles forretningsmodel, skriver Danfoss.

OE3i har udviklet software til planlægning og optimering af energi siden 2003. OE3is kunder bruger ofte ord som Innovation, Intelligence og Intuition til at beskrive softwareløsningerne, og sammen med Optimized Energy giver det navnet OE3i.

- Ved at kombinere Danfoss' omfattende applikations- og produkt knowhow inden for fjernvarme med vores førende softwareløsninger sætter vi turbo på integrationen af IoT og data, så netværk- og energiproduktion kan optimeres yderligere, siger Nicolai Hagen Johansen, administrerende direktør i OE3i.

Købsprisen er ikke offentliggjort.

Danfoss køber dansk firma

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce