Damm Cellular hyrer ny topchef

Jens Thostrup er ny topchef hos Damm Cellular Systems A/S. Privatfoto

Damm Cellular hyrer ny topchef

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jens Thostrup er udnævnt som administrerende direktør for televirksomheden Damm Cellular A/S, der tidligere på året fyrede topchefen.

Sønderborg: Televirksomheden Damm Cellular Systems har udnævnt Jens Thostrup som ny administrerende direktør. Han tiltræder nu til januar 2019. Jens Thostrup kommer fra en stilling hos flyfabrikken Airbus i Frankrig, hvor han var ansvarlig for forretningsudvikling og salgskanaler.

- Jens' erfaring fra virksomheder som Airbus og Sepura gør ham til den ideelle kandidat for Damm Cellular Systems. Ud over sit solide kendskab til industrien har han også mange års værdifuld erfaring indenfor topledelse. Vi er overbeviste om, at han vil være et stort aktiv for Damm og det fortsatte arbejde med at udvikle virksomhedens tilstedeværelse på globalt plan. Vi glæder os til at få Jens om bord, så han kan sætte sejlene og navigere Damm ind i fremtiden, siger bestyrelsesformand Hans Christian Jensen i en pressemeddelelse.

Jens Thostrup glæder sig til de nye udfordringer i Sønderborg.

- Jeg ser frem til at arbejde hos Damm, som jeg har fulgt tæt gennem de seneste 15 år. Jeg vil sætte en stor ære i at bidrage til virksomhedens fortsatte vækst og succes verden over, siger han.

Damm tog over

I efteråret fyrede bestyrelsen topchefen Kjeld Pharao, fordi de ikke var enige om, hvilken vej virksomheden skulle gå. Grundlæggeren Hans Damm har de seneste måneder taget ansvaret som topchef tilbage, indtil den ny administrerende direktør var på plads. Hans Damm vil i fremtiden stadig have et tæt dagligt samarbejde med virksomheden i sit virke som chef for Damms udviklingsafdeling. Damm Cellular Systems A/S har de seneste fem år haft overskud på 7-20 millioner kroner, og det seneste offentliggjorte regnskab for 2016-2017 viser et overskud på ti millioner kroner.

Telekommunikationsvirksomheden ligger på Møllegade i Sønderborg, beskæftiger 55 medarbejdere og købte i 2014 naboejendommen, hvor Metal Sønderborg tidligere havde hovedsæde.

Damm Cellular Systems A/S blev grundlagt af Hans Damm i 1981. Det er en af verdens førende leverandører af Tetra digitale radiosystemer og løsninger til den offentlige sektor, industri, handel, transport som havne og lufthavne, til olie- og gasindustrien, minedrift og til nød- og beredskabstjenester. De har for eksempel større kunder i Canada, hvor de leverer kommunikationsløsninger til guldminer, men også Moskva Metro, der er en af verdens travleste og internationale sportsevents er kunder hos Sønderborg-virksomheden.

Damm Cellular hyrer ny topchef

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce