Damefrokost udsolgt på 14 minutter


Damefrokost udsolgt på 14 minutter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SØNDERBORG: Der var som ventet rift om billetterne til byfestens damefrokost lørdag den 26. maj på Ringriderpladsen i Sønderborg.

Allerede klokken syv stod de første kvinder i kø ved bagerforretningen i Kvickly på Østergade. Præcis klokken 9 begyndte salget af billetterne, og efter blot 14 minutter var der udsolgt. Absolut rekord for damefrokosten.

Damefrokosten er i år noget særligt. Det er nemlig 25 år siden, den første damefrokost med nogle få hundrede kvindelige deltagere samledes til en eftermiddag helt for sig selv. Ligesom det er tilfældet for herrerne ved Ringriderfestens herrefrokost.

Damefrokosten har siden udviklet sig og var på et tidspunkt i Guinness{rsquo} rekordbog som verdens største.

Nu har arbejdsgruppen bag damefrokosten sat et loft på cirka 900 deltagere for at kunne styre løjerne og give kvinderne en ordentlig betjening.

Byfestens værtinde, Ester Fick, opfordrer de mange kvinder til at komme med fantasifulde hatte. De bedste kreationer udløser ligesom de foregående år præmier.

Det store danseorkester »Top Seven« ledsager kvinderne gennem eftermiddagen, der står på frokost, musik, sang og bægerklang.

I anledning af damefrokostens 25 års jubilæum dukker skuespiller Lise-Lotte Lohmann op i det store dansetelt. Det har hun gjort før, og det var bestemt ikke kedeligt. -tc-Damefrokost udsolgt på 14 minutter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce