Citroën til Als Motor i Sønderborg og Rødekro

Forrest til højre Citroën Danmarks direktør Christian Haugaard samt Hans-Jørgen Jørgensen, direktør Als Motor. Pressefoto

Citroën til Als Motor i Sønderborg og Rødekro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Als Motor Sønderborg og Rødekro udvider forretningen med forhandling af Citroën fra 1. september. Flere ansættelser og udbygning i Rødekro.

Sønderborg: Als Motor i både Sønderborg og Rødekro får fra 1. september forhandlingen af Citroën. Det er Danmarks største bilimportører, Interdan, som har Citroën og overtog i december sidste år også importen af Opel i Danmark 2018.

- Det gode samarbejde har ført til at Als Motor nu også skal sælge Citroën, som er det femte mest sælgende mærke i Danmark. Det betyder, at vi nu til efteråret starter en udbygning af forretningen i Rødekro og samtidigt har vi købt nabogrunden på 5300 kvadratmeter ud mod motorvej E45 for at sikre, at der er plads nok til eventuelle fremtidige udvidelsesmuligheder, siger direktør og ejer af Als Motor, Hans-Jørgen Jørgensen.

Han forventer også, at den nye forhandlerkontrakt med Citroën giver muligheder for endnu flere medarbejdere i de to butikker, som i forvejen beskæftiger 37 medarbejdere.

Als Motor har en meget sjov forhistorie, som går helt tilbage til 1955, hvor den blev startet som en privat GM/Opel - forretning af daværende Danfoss-grundlægger.

Als Motor forhandler i dag Hyundai, Fiat og Opel. Sidstnævnte mærke indbragte ham i 2017 titlen som årets Opel-forhandler. Als Motor åbnede i maj 2018 sin nye forretning i Rødekro, som en ren Opel-forretning, men fra 1. september får den altså selskab af Citroën, der gennem de seneste år har haft en omtumlet repræsentation i området.

På billedet ses, forrest Citroën Danmarks direktør Christian Haugaard samt Hans-Jørgen Jørgensen, direktør Als Motor.

Citroën til Als Motor i Sønderborg og Rødekro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce