Bryghus kan igen tappe masser af øl

Der var stor interesse og masser af atmosfære, da Broballe Bryghus langede deres første øl over disken tilbage i april 2009. Arkivfoto: Morten Thun

Bryghus kan igen tappe masser af øl

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

NORDALS: Efter et efterår med en produktion på lavt blus, er der atter kommet godt kan i det alsiske bryggeri, Broballe Bryghus. Derfor relancerer bryghuset nu sin Broballe Ale den 27. februar, og samtidig er der snigpremiere på påskebryggen.

Bryggeriet har siden åbningen for godt et år haft store tekniske problemer med tappeanlægget. Derfor kunne stedet en lang over gang kun levere meget begrænsede mængder øl til de lokale butikker.

– Vi har nu fået styr på tappeanlægget. Det har været en lang sej kamp ligesom en hård Tour de France etape, siger Henry Kludt Ravnsgaard, brygger.

Broballe Bryghus begyndte, som en god ide tilbage i 2006. Bryggeriet har til huse i de bygninger, som tidligere rummede Broballe Andelsmejeri. I april sidste år præsenterede bryggeriet sin første øl for publikum.

Bryghus kan igen tappe masser af øl

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce