Brødr. Ewers fejrer 170 år med 1500 gæster

Hans Otto (t.v.) og Claus Ewers - de to brødre, som står i spidsen for korn- og foderstofvirksomheden med hovedkvarter i Sønderborg. Pressefoto

Brødr. Ewers fejrer 170 år med 1500 gæster

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Claus og Hans Otto Ewers inviterer til stor jubilæumsfest med taler af landbrugets topfolk og øl fra eget maltbyg.

Sønderborg: Danmarks største privatejede korn- og foderstofvirksomhed Brødr. Ewers A/S med hovedkvarter i Sønderborg har indbudt samtlige landmandskunder og medarbejdere til 170 års jubilæumsfest i Kolding.

De op imod 1500 gæster kan se frem til en særdeles festlig sønderjysk aften i Sydbank Arena i Kolding lørdag 26. maj med mad, musik, øl af eget maltbyg og nogle af landbrugets topfolk som gæstetalere. Formand for Landbrug & Fødevarer, Martin Merrild, taler, og det samme gør Povl Fritzner, som er formand for de sjællandske landmænd og Roskilde Dyrskue.

- I det daglige arbejder vi for dansk landbrug og danske landmænd, men der skal også være stunder, hvor vi kan være sammen og more os og have det rart. Derfor er vi meget glade for, at så mange landmandskunder og medarbejdere har taget imod invitationen og vil bidrage til, at det bliver en festlig aften, siger Claus og Hans Otto Ewers.

Brødr. Ewers
Brødr. Ewers med hovedkvarter i Sønderborg er totalleverandør af alle grovvarer og mange følgeprodukter til landbruget.Virksomheden har en årlig omsætning på ca. 1,5 mia. kr., hvoraf en årlig foderproduktion på 300.000 tons udgør en væsentlig del.

Korn- og foderstofvirksomheden startede i en købmandsgård på Humletorvet i det centrale Sønderborg. Bygningen står der den dag i dag, dog ikke i sin oprindelige form. Købmandsgården blev nemlig bombet i 1864 i forbindelse med slaget på Dybbøl og genopbygget med beboelse, kontor og lagerrum. Men det er her, historien om Brødr. Ewers starter.

Nu landsdækkende

Ewers-brødrene er ydmyge i forhold til den vækst, selskabet har oplevet de senere år. De har fortsat begge ben på jorden og holder som femte generation i selskabet fast i den målsætning, som blev formuleret dengang for 170 år siden af deres forfædre - handel med korn og foderstoffer på ærlig vis.

Brødr. Ewers A/S er med 165 medarbejdere i dag tredjestørst herhjemme på sit felt, landsdækkende og desuden med aktiviteter i udlandet. Et af de sidste skud på stammen er indtoget på Sjælland samt aktiviteter i Kina.

Brødr. Ewers fejrer 170 år med 1500 gæster

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce