Broager klar til igen at rocke løs

Fredag og lørdag er der BUI Rock i Broager. Arkivfoto: Claus Thorsted

Broager klar til igen at rocke løs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

BUI Rock i Broager holder fredag og lørdag for 10. år i træk sin amatørfestival på idrætsanlægget i Broager.

Broager: Her fredag og lørdag går det igen løs på idrætsanlægget i Broager, hvor man for 10. gang holder BUI Rock også kaldet "Danmarks hyggeligste havefestival" i folkemunde.

- Som i de tidligere år er der gratis entré hele dagen og mulighed for at købe mad og drikke på pladsen. I år er der 13 bands på programmet fordelt over 2 dage, og det er alt lige fra garageband til de mere rutinerede, siger Dan Grau.

Alle bands spiller gratis og yder derved deres støtte til de unge atleter. BUI som står for Broager Ungdoms & Idrætsforening står bag festivalen med et stærkt hold af frivillige hænder. Hvert år hjælper mange frivillige unge, som er en del af det daglige BUI.

Loppemarked og sild

Hele BUI Rock festival er bygget op omkring frivilligt arbejde og hele overskuddet går ubeskåret til BUI's ungdom. Pengene går til ture, træning, oplevelser og stævner rundt om i landet.

- Hvert år har der været et flot overskud som gør, at vi er klar igen året efter uden tøven. Det kan vi takke publikum, musikerne og folk fra nærområdet i Broager for. Uden dem og de frivillige var der ingen BUI Rock Festival, siger Dan Grau.

I år vil der som vanligt også være ROCK-fodbold, ROCK-løb og sildespisning samt nye tiltag så som loppemarked & ponyridning.

Fredag kommer de tre bands FENWAY, SOLID SOUND & HITFABRIKKEN og underholder. Hele herligheden starter klokken 18. Lørdag kommer der ti bands. Læs mere på www.BUIROCK.dk.

Broager klar til igen at rocke løs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce