Brændte chancer definerede kampen


Brændte chancer definerede kampen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det blev en kamp uden mål til SUB Sønderborg Inter, da holdet i weekenden spillede mod Vejen SF. Efter to halvlege med skadet banedommer og mange brændte målchancer endte kampen med en sejr på 1-0 til Vejen SF.

SØNDERBORG: Det var en kamp af få mål, da SUB Sønderborg Inter denne weekend spillede mod Vejen SF på udebane. Allerede i første halvleg scorede Vejen SF's Emil Sørensen kampens eneste mål på et indlæg og sikrede dermed Vejen SF en sejr på 1-0.

Alligevel var kampen langt fra begivenhedsløs. Især Vejen SF havde flere store chancer og kom tæt på at ligge sig yderligere i føring.

Dommer fik fibersprængning

Samtidig blev kampens anden halvleg en påmindelse om, at ikke kun spillerne kan komme til skade i en fodboldkamp. Kort inde i halvlegen fik kampens banedommer nemlig en fibersprængning og måtte træde fra. I stedet trådte en tilskuer, der selv var linjedommer, til på sidelinjen, og kampens linjedommer overtog som banedommer.

Trods den hurtige løsning, gav situationen nogle betænkeligheder for udeholdet.

- Det er svært ikke at blive lidt skeptisk, når det er en dommer, man ikke kender, og som var en af hjemmebanetilskuerne, siger sportsansvarlige Dergham Abdul Rahman.

Kampen fortsatte imidlertid uden nogen problematikker, og i anden halvleg havde SUB sin største målchance, der dog endte i en forbier.

De brændte chancers kamp

Både hos Vejen SF og SUB Sønderborg Inter var kampen en med for mange brændte chancer. Hos Vejen SF ville de gerne have haft en lidt større sejr.

- Vi styrede kampen fra start til slut, men vi skulle have scoret på lidt flere chancer, siger Vejen SF trænere Lars Gaarde.

Også hos SUB var for mange bolde kun tæt på at gå i mål:

- Vi spillede egentlig en god kamp. I forhold til taktik var der ikke noget, der gik galt. Men det var desværre kun lige ved og tæt på med målchancerne, siger sportsansvarlige Dergham Abdul Rahman.

Vejen SF - SUB Sønderborg Inter: 1-0 (1-0)

Fodbold, Serie 1, Herrer

Brændte chancer definerede kampen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce