Borgermøde om broforbindelse mellem Als og Fyn


Borgermøde om broforbindelse mellem Als og Fyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En minister, en tidligere minister og en borgmester deltager i borgermøde i Nordborg, hvor man slår på tromme for en fast forbindelse mellem Als og Fyn.

Nordborg: Foreningen Als-Fyn Broen holder torsdag 28. februar et offentligt borgermøde om Als-Fyn forbindelsen. Det er kl. 20 i Nordals Idrætscenter.

Der kommer indlæg fra Knud Erik Andersen, tidligere vej- og trafikchef i Vejdirektoratet, Ellen Trane Nørby, sundhedsminister (V), Benny Engelbrecht (S), næstformand i Finansudvalget og tidligere minister, Erik Lauritzen (S), borgmester i Sønderborg Kommune og Jes Schwartz-Hansen, sekretariatsleder for Komiteen. Ordstyrer er Jess Myrthu fra JØP, Ove og Myrthu.

Foreningen Als-Fyn Broen opfordrer alle interesserede til at møde op til borgermødet. Det er gratis at deltage i mødet, og tilmelding er ikke nødvendig.

Gode argumenter

Foreningen Als-Fyn Broen arbejder for etablering af en fast forbindelse mellem Als og Fyn. Baggrunden er, at en fast forbindelse mellem Als og Fyn ifølge foreningen for alvor kan give området et tiltrængt løft. En bro vil skabe et nyt stort vækstområde i Syddanmark. Region Syddanmark vil blive forbundet både i nord og syd. Det vil skabe ny dynamik og være grundlag for at skabe vækst og beskæftigelse.Universitetet og det kommende supersygehus vil blive tilgængeligt for borgere og virksomheder på begge sider af broen. Det største eksportmarked for Danmark er Tyskland. Det ligger lige udenfor døren, når broen etableres. Det vil give specielt mindre virksomheder mulighed for at tage fat på eksportmarkedet.

Borgermøde om broforbindelse mellem Als og Fyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce