Borgergruppe vil etablere skaterbane i Augustenborg

Placeringen er på plads, og nu skal pengene findes til en skaterbane i Augustenborg. Arkivfoto: Michael Svenningsen

Borgergruppe vil etablere skaterbane i Augustenborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der er indgået aftale med Augustenborg Skole om at placere banen i skolegården lige ved siden af biblioteket.

Augustenborg: En borgergruppe har nu i over et halvt år arbejdet på at etablere en stor, flot og moderne skaterbane i Augustenborg.

- Min søn Theodor kom en dag til mig, med sit skateboard under armen, og spurgte, om jeg ikke ville hjælpe med at få bygget en skaterbane i byen, hvor vi selv bor, siger Mikkel Blønd Vestergaard.

Dengang skatede Theodor og hans to skatervenner en gang om ugen i Sønderborg Skaterhal, så de ville frygtelig gerne have et sted at øve, og dygtiggøre sig, forklarer Mikkel Blønd Vestergaard som årsagen til at projektet begyndte.

Der er indgået aftale med Augustenborg Skole om at placere banen i skolens skolegård lige ved siden af biblioteket. Det seneste halve år er gået med at samle penge sammen til et forprojekt, som man så kan tage under armen og gå ud i verden og søge fondsmidler til.

- Vi er så heldige, at Andelskasse i Augustenborg har skænket en gave på kroner 7.000 til projektet. Lige præcis det vi har brug for, for at få et arkitektfirma til at tegne projektet for os, fortæller Janne Nørr, som er en af tre forældre, som er gået ind i projektet.

Vi er nu så langt fremme, at vi kan sende en bestilling på arkitekttegningerne, og derfor vil vi gerne afholde en kreativ idegenereringsdag, hvor alle skatere fra hele kommunen kan komme og være med til at bestemme, hvad banen skal indeholde af elementer.
Karen Mølbæk, initiativtager

Workshop om projektet

Hun udgør sammen med Mikkel og Karen Mølbæk, der alle er fra Augustenborg, den arbejdsgruppe som driver projektet.

- Vi er nu så langt fremme, at vi kan sende en bestilling på arkitekttegningerne, og derfor vil vi gerne afholde en kreativ idegenereringsdag, hvor alle skatere fra hele kommunen kan komme og være med til at bestemme, hvad banen skal indeholde af elementer. Vi kan kun opfordre alle til at møde op. Alle ideer vil blive noteret ned. Sådan sikrer vi, at vi får en bane lige efter skaternes eget hoved, fortæller Karen Mølbæk.

Workshoppen holdes 7. maj i Augustenborg Skoles kantine klokken 15.30. Der er ikke tilmeldingspligt. Der vil blive serveret lidt snacks og sodavand. Er der spørgsmål kan man henvende sig til Mikkel Blønd Vestergaard på mikkel.bv@hotmail.dk.

Borgergruppe vil etablere skaterbane i Augustenborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce