Borgerforeningen og skyttehuset er i god gænge


Borgerforeningen og skyttehuset er i god gænge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgerforeningens medlemmer yder en stor indsats med eksternt arbejde, og det betyder, at gælden på Kulturhuset - Skyttehuset er væk om tre-fire år.

Sønderborg: Medlemmerne i Borgerforeningen og den selvejende institution kunne på de to foreningers generalforsamlinger konstatere, at det hele er i god gænge.

Borgerforeningens medlemmer har gennem hele året været utrolig aktive med eksternt arbejde ude i byen og ikke mindst med arbejde ved de mange arrangementer i Kulturhuset - Skyttehuset.

Netop det eksterne arbejde betyder, at gælden på Skyttehuset bliver hurtigt nedskrevet og er ude af verden om tre-fire år. Samtidig er bygningerne i Kulturhuset - Skyttehuset sat i fin stand af foreningens medlemmer.

Der skete to nyvalg i Borgerforeningens bestyrelse. Festkomitéformanden Max Samsø Hansen er stoppet, og han afløses af en af de forholdsvis nye medlemmer, Palle Prip Hansen. Også bestyrelsessuppleant Ejnar Mikkelsen er stoppet. Her tager Hans Ove Jensen over. Der var genvalg til formanden Tage Christensen, det samme gjaldt formanden for pokal- og medaljekomiteen Torkild Callesen og formanden for aktivitetskomiteen Svend Aage Andersen. Endelig var der genvalg til revisorerne Freddy Grøndahl og Ole Ravn, revisorsuppleant John Asmussen og webmaster Jens Gøttler.

I bestyrelsen i Kulturhuset - Skyttehuset stoppede Svend Åge Voss. Her var der nyvalg til Paul Erik Kurzweg. Der var genvalg til næstformand Tage Christensen, kasserer Max Samsø Hansen, bestyrelsessuppleant Preben Bisgaard, revisor Kurt Schulz og revisorsuppleant Heinz W. Christiansen.

Borgerforeningen og skyttehuset er i god gænge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce