Biogas-direktør: Kliplev er Kliplev

Projektchef Morten Gyllenborg er skiftet fra Nature Energy til Solum og står derfor ikke længere i spidsen for biogasanlæg i Glansager og Kværs og som her endnu før i Blans, hvor der var borgermøde i begyndelsen af 2017, men det projekt blev flyttet, fordi det lå med ryggen til leverandørerne på Als på den anden side af vandet. Arkivfoto: Ulrik Pedersen

Biogas-direktør: Kliplev er Kliplev

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SØNDERBORG: - Helt ærligt, så har jeg det forhold til planerne om et biogasanlæg i Kliplev, at de er der, og at der bliver snakket meget om det. Vi må se, om det liver til noget. Jeg håber, det lykkes for dem. Vi har forsøgt at få et samarbejde op at stå både med Envo, da de var ansvarlige, og nu med det nye selskab Sustainable Bio Solutions, men de har hver gang vendt os ryggen. Vi kører vore egne projekter med sikker hånd. Jeg kan ikke se, vi har noget at være nervøs for. Vi gør det, vi skal gøre, siger direktør i Nature Energy Ole Hvelplund, der gang på gang er blevet konfronteret med, et biogasanlæg i Kliplev er meget længere planmæssigt fremme end det i Kværs.

Han mener, der er plads til begge biogasanlæg, selv om de trækker på det samme opland med leverandører af husdyrgødning til anlæggene.

Personaleskifte

Projektchef på biogasanlæggene i Glansager og Kværs Morten Gyllenborg er skiftet fra Nature Enery til virksomheden Solum, der også arbejder med bæredygtige affalds- og energiløsninger. Ny projektansvarlig for biogasanlæggene i det sønderjyske hos Nature Energy er Jens Heidelbach.

Biogas-direktør: Kliplev er Kliplev

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce