Billetter til første verdenskrigs-film bliver revet væk

Filmens hovedlocation er ved Havnbjerg Mølle på Nordals. Her er det skuespillerne Thure Lindhardt, Rosalinde Mynster og Tom Wlaschiha sammen med den lokale skuespiller Axel Homann. Arkivfoto: Timo Battefeld

Billetter til første verdenskrigs-film bliver revet væk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Biografbilletter til premiere på 'I Krig & Kærlighed' i Alsion, Kinorama og Nordborg Bio er blevet udsolgt på kort tid. Kinorama sætter flere premierebilletter til salg.

Sønderborg: På under ti minutter fredag formiddag blev de 130 billetter til gallapremieren på første verdenskrigs-filmen 'I krig & Kærlighed' udsolgt.

Det var Sønderborg Kommune og filmselskabet Fridthjof Film, der havde sat 130 af de knap 900 pladser i Koncertsalen Alsion til salg for offentligheden. Resten af salen fyldes med inviterede gæster som skuespillerne fra filmen.

Gallapremieren finder sted på 100-årsdagen for første verdenskrigs afslutning, søndag den 11. november.

Samme dag har Nordborg Bio forpremiere på filmen om eftermiddagen. Her kan man også møde skuespillere fra holdet inden filmen. De 88 billetter til forpremieren blev udsolgt på to timer, oplyser Nordborg Bio.

Desuden viser biografen, der drives af frivillige, filmen fra den 15. november, hvor der er Danmarkspremiere. Hele 14 aftenforestillinger, to eftermiddagsforestillinger samt en formiddagsforestilling er sat på programmet i Nordborg. Der er også stor interesse for disse billetter.

- Der er allerede fyldt godt op fra den 15. november, siger Gitte W. Skov fra Nordborg Bio.

'I Krig & Kærlighed'
Filmen er produceret af Fridthjof Film. Producer er Ronnie Fridthjof, og instruktør er Kasper Torsting. Filmen har et budget på 42,5 millioner kroner, og den har blandt andet fået støtte fra de sønderjyske kommuner i Sønderborg og Tønder samt Det Danske Filminstitut, Danmarks Radio og den alsiske Fabrikant Mads Clausens Fond.

Fem sale fyldes

I Kinorama er der også premiere på filmen søndag den 11. november om aftenen. Her blev billetterne sat til salg onsdag aften. Og fredag formiddag var den største sal med 192 sæder udsolgt.

- Vi sætter én sal til salg af gangen, men jeg regner med, at alle fem sale bliver udsolgt, fordi der er så meget hype om den film, siger Per Matthiesen, der ejer Kinorama.

Der er 500 sæder i alt i de fem sale i Kinorama. På dagen for premieren gør biografen noget ekstra ud af arrangementet med forskellige overraskelser undervejs. I Kinorama vises 'I Krig & Kærlighed' også fra den 15. november. Filmen vises også i Tønder mandag den 12. november. I Tønder er de sidste detaljer er ikke på plads endnu, men der indledes med en reception for en indbudt kreds i flyhangaren, og efterfølgende vises filmen i Schweizerhalle.

Filmen er optaget på Als, i Sønderborg samt i Tønder i februar og marts. Blandt skuespillerne er Sebastian Jessen, Rosalinde Mynster, Tom Wlaschiha, Thure Lindhardt og Ulrich Thomsen.

Billetter til første verdenskrigs-film bliver revet væk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce