Beskidt og rodet værtshus straffet af Fødevarestyrelsen

Old Danish Pub på Lille Rådhusgade i Sønderborg er blevet straffet af Fødevarestyrelsen. Modelfoto

Beskidt og rodet værtshus straffet af Fødevarestyrelsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Old Danish Pub i Sønderborg har indkasseret bøde og sur smiley, fordi der var snavset flere steder i virksomheden.

Sønderborg: Old Danish Pub i Lille Rådhusgade er blevet straffet af Fødevarestyrelsen for dårlig rengøring en række steder.

- Det er ikke så godt, medgiver restauratør Dennis Holst Rasmussen, som siden J-dag i november 2017 har drevet stedet.

Under besøget den 22. august fandt fødevarekontrollanten virksomheden både rodet og beskidt. Det udløste en sur smiley og bøde på 5.000 kroner, som værtshuset har accepteret.

På gulv i mellemgang og forområde var der snavset. Ovn og hylder i baglokale var beskidte. Det samme var der langs kanter i baglokale, og på gulvet ved isterningmaskine var der større mængde vand med ansamling af snavs og sand.

Selve isterningemaskinen fremstod også beskidt med formodet skimmel og belægninger. Besøget var i øvrigt en opfølgning på et besøg lige før sommerferien, hvor der også var store problemer med rengøringen.

- Vi havde fået gjort noget, men det var åbenbart ikke godt nok. Det var et par ting påpeget ved besøget i juni, som der ikke var rettet op på, lyder det fra Dennis Holst Rasmussen.

Været problemer før

Ved besøget i juni var isterningemaskinen også beskidt med brune belægninger, ligesom rengøringen var mangelfuld i køleskabe, komfuret var beskidt, og der var generelt beskidt en række steder. Dengang vurderede Fødevarestyrelsen, at manglende oprydning vanskeliggjorde rengøringen.

Derfor blev Old Danish Pub vejledt om oprydning af lokaler samt fik en indskærpelse - en slags løftet pegefinger. Værthuset blev desuden oplyst om, at kontrollanten ville komme tilbage kort tid efter for at tjekke, om forholdene var bragt i orden, men det var altså ikke sket.

- Nu har vi fået styr på det, lover restauratør Dennis Holst Rasmussen.

Ved forrige kontrolbesøg var der også problemer med, at pubbens baggård var fyldt med returemballage samt henkastet affald, hvilket kunne tiltrække skadedyr. Noget som virksomheden også havde problemer med ved en kontrol i efteråret 2018.

Den rodede baggråd havde Old Danish Pub dog fået styr på inden det seneste besøg.

Beskidt og rodet værtshus straffet af Fødevarestyrelsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce