Andelsboligforening har fået ny bestyrelse

Gråsten Andelsboligforening har kontor i det tidligere posthus i Gråsten. Arkivfoto

Andelsboligforening har fået ny bestyrelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Niels Christiansen fra Gråsten er ny formand for Gråsten Andelsboligforening. Han vil arbejde for ro og en annullering af opsigelsen af samarbejdet med Salus Boligadministration.

Gråsten: På en ekstraordinær generalforsamling er der nu fundet en ny bestyrelse til Gråsten Andelsboligforening. Det er sket efter en periode med beskyldninger om korruption og skjulte dagsordner. På en ekstraordinær generalforsamling den 8. november blev den siddende bestyrelse på fire mand afsat efter, der blev stillet et mistillidsvotum til bestyrelsen.

Det er Niels Christiansen fra Gråsten, der er blevet valgt som ny formand. Andelsboligforeningen har siden foråret 2016 været igennem nogle turbulente år med fyring af direktør, fire forskellige formænd, mistillid til bestyrelser og retssager.

- Hele den nye bestyrelse vil arbejde for at genvinde tilliden. Vi vil prøve at få boligforeningen på ret køl igen, siger Niels Christiansen.

Han var også medlem af bestyrelsen tidligere, men forlod bestyrelsen sammen med et andet bestyrelsesmedlem under et bestyrelsesmøde i september. På det møde var et af dagsordenpunkterne 'Drøftelse af evt. videre samarbejde med Salus'. Det var under dette punkt, at de to bestyrelsesmedlemmer forlod bestyrelsen.

- Jeg gik ud, fordi jeg mente, det var den forkerte måde at gøre det på. Jeg gik ikke ind for at slutte samarbejdet med Salus.

Salus Boligadministration har stået for den administrative ledelse i boligforeningen de sidste to år. På bestyrelsesmødet i september besluttede et flertal at opsige samarbejdet med Salus, da man var utilfreds med samarbejdet. Netop det emne var oppe at vende, da den nye bestyrelse havde konstituerende møde onsdag denne uge.

- Vi vil arbejde på at lave det om. Vi skal nu finde ud af, om der er juridisk mulighed for at annullere den opsigelse. Jeg vil absolut arbejde for at genoptage arbejdet med Salus, siger Niels Christiansen.

Den øvrige bestyrelse består af Gina Laursen, Vester Sottrup, Kirsten Jacobsen, Gråsten, Sune Hamberg, Vester Sottrup og Jan Clausen, Gråsten. Som suppleanter blev Jette Grau, Carl Erik Kock, Jette Christensen og Benny Petersen valgt - alle fra Gråsten.

Andelsboligforening har fået ny bestyrelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce