Als Revyen til DM i revy

 Als Revyen er klar til at sparke DM i Revy i gang. Fra venstre ses Per Lykke Hauge, Liva Sofie Hampen, Kasper Keller Petersen, Dorthe Wiseman, Dennis Jacobsen, Nadia Schrøder Sørensen og Bodil Nissum. Pressebillede

Als Revyen til DM i revy

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SØNDERBORG: Når Als Revyen sammen med 29 andre danske lokalrevyer konkurrerer ved DM i Revy i Odense 21. og 22. september, bliver de bedømt af topprofessionelle revyfolk.

Det er nemlig Jan Schou, Flemming Krøll og det helt unge danske revytalent Lukas Birch - der sammen med Josefine Passer, Hanne Bjørnskov og Morten Hovman sidder i dommerpanelet og bedømmer de ca. 25 finalenumre, når revypriserne skal uddeles.

Seks gange er de danske mesterskaber i lokalrevy blevet afviklet i Juelsminde. Nu er Dansk Revyfestival vokset sig så stor, at den fylder et helt koncerthus lige midt i Danmark. Carl Nielsen-salen i Odense Koncerthus bliver rammen om det 7. DM i lokalrevy i den fynske hovedstad.

- Det bliver spændende hvordan festivalen vil forløbe et helt nyt sted, sige formanden for Dansk Revyfestival Erik Vestergaard.

Als Revyen fik to numre udtaget, "Kvindelandsbold" og "Homeparty", og efter alle solemærker at dømme har Als Revyen allerede minimum et nummer direkte i finalen. Det er også Als Revyen, der indleder det store kvalifikationsshow fredag kl. 20. med nummeret "Kvindelandsbold".

Als Revyen til DM i revy

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce