Aase Nyegaard hårdt kvæstet


Aase Nyegaard hårdt kvæstet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SØNDERBORG: Den lokale toppolitiker Aase Nyegaard fra Fælleslisten er indlagt på Aabenraa Sygehus efter et alvorligt styrt på sin cykel nedad Egen Bakke på Nordals. En cykelhjelm har sandsynligvis reddet hende fra svære kvæstelser og måske endda hendes liv.

I første omgang lød meldingerne fra sygehusets traumecenter og Sønderborg Politi da også, at politikeren var særdeles hårdt kvæstet. Hun var ikke i livsfare, men hun er rent faktisk kommet slemt til skade, og i en periode blev hun lagt i kunstig koma.

– Hun var bevidstløs, da ambulancen kom. Ja, det er også rigtigt, at hun blev lagt i koma i nat, men hun har så været oppe i dag. Lægerne siger, at hun efter omstændighederne har det godt, sagde Aksel Jepsen, der er gift med Aase Nyegaard, i aftes kort før han skulle besøge hende.

Aase Nyegaard slap sandsynligvis med hjernerystelse, en flænge i kindbenet, knubs, hævelser og blå mærker. Men kun fordi, at hun brugte cykelhjelm.

– Ja, hun havde hjelm på. Men det er ikke så længe siden, at hun begyndte at bruge den. Man kan se, at hun er landet på hjelmen, fortæller Aksel Jepsen.

Aase Nyegaard havde som byrådspolitiker serveret ved en fest for næsten 1000 frivillige i Nordals Idrætscenter søndag aften. Det var på vej hjem, at hun – af endnu ukendte årsager – pludselig styrtede. Politiet havde i går mistanke til, at kæden havde sat sig fast, men det var ikke en konstatering.

Formand for Fælleslisten, Claus Jørgen Jørgensen, er rystet.

– Jeg fik et chok. Det var nok også fordi, at man i første omgang mente, at det stod endnu værre til. Det er slemt nok, men hun kommer forhåbentlig over det uden mén, siger han.

Den tværpolitiske liste holder møde i morgen, hvor man også vil drøfte, hvad der skal gøres i den vigtige fase omkring forhandlinger om næste års budget.

Aase Nyegaard hårdt kvæstet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce