120 ledige stillinger i Universe Science Park

Universe søsætter stor rekrutteringsproces for at finde årets sæsonmedarbejdere. Arkivfoto: Claus Thorsted

120 ledige stillinger i Universe Science Park

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Universe søsætter stor rekrutteringsproces for at finde årets sæsonmedarbejdere.

Nordborg: Der er penge at tjene, hvis man har lyst til at arbejde i oplevelsesparken Univers Science Park. 120 sæsonmedarbejdere skal ansættes fra den 24. marts.

- Vi skal finde de medarbejdere, som kan skabe de helt særlige øjeblikke. Det gælder ved indgangen til parken, vores attraktioner, spisestederne, og når man gør rent i parken, siger Bodil Agnete Christensen, HR- & Administrationschef i Universe

Når ansøgningsfristen udløber den 8. januar 2018, starter en udvælgelsesproces med rekrutteringsworkshops og uddannelsesdage, hvorefter det endelige hold af medarbejdere sættes til den nye sæson.

- Vi skeler ikke til køn, alder, baggrund eller uddannelse. For os er det vigtigt, at man har det i sig til at kunne give vores gæster en ekstra oplevelse. siger Bodil Agnete Christensen i en pressemeddelelse.

For at være sæsonansat i Universe skal man være fyldt 18 år, inden den første vagt. Ansøgere udfylder et online ansøgningsskema. Det et ansættelseskrav, at man har et hygiejnebevis. Hvis ikke man har et hygiejnebevis vil Universe være behjælpelig med at anskaffe det. Man skal kunne forstå dansk og gøre sig tydelig forståelig på dansk.

Rekrutteringen foregår i en workshop søndag den 14. januar og tirsdag den 16. januar, og uddannelse, der klæder de nye medarbejdere på til arbejdet, foregår søndag den 28. januar, torsdag den 1. februar og lørdag den 3. februar.

120 ledige stillinger i Universe Science Park

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce