Ny Ribe-Esbjerg-træner har vist, at han kan vinde titler

Lars Walther bliver cheftræner for Ribe-Esbjerg HH efter denne sæson.

Ny Ribe-Esbjerg-træner har vist, at han kan vinde titler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Som træner har Lars Walther vundet titler i tre lande. Nu satser Ribe-Esbjerg på, at han fremadrettet kan sørge for noget succes i det vestjyske.

Trænerskifte: For en god uges tid siden kunne JydskeVestkysten fortælle, at det missede slutspil ville komme til at koste Ryan Zinglersen jobbet som cheftræner i Ribe-Esbjerg HH.

Og sådan blev det. 51-årige Lars Walther overtager nemlig tøjlerne i den superambitiøse vestjyske klub til den kommende sæson.

Lars Walther spillede selv som professionel i udlandet i mange år og havde succes i klubber som tyske Nordhorn og Lissabon, og efterfølgende har han så taget fat på trænergerningen.

Og det har han gjort godt. Det begyndte i Virum i 2001, men senere har Walther, der selv var en habil højre fløj, været omkring klubber i Tyskland, Slovenien, Polen, Rumænien, Schweiz, og i denne sæson er han træner for portugisiske Porto.

Lars Walther har vundet nationale titler med polske Wisla Plock, der tilbage i 2011 vippede mægtige Kielce af pinden, rumænske Baia-Mare i 2015 og schweiziske Kadetten-Schaffhausen året efter. Desuden er det også blevet til to pokaltitler.

- Vi har store ambitioner i Ribe-Esbjerg, og vi tror på, at vi sammen med Lars Walther kan indfri målsætningen om at komme med helt op i den absolutte top af ligaen, siger sportschef Sune Agerschou.

- Lars er vant til at navigere i klubber med større spillerudskiftninger og store ambitioner. Det har han gjort rigtig godt mange steder. Desuden har han også trænet i lande, hvor omgivelsernes forventninger og reaktioner på de spillemæssige resultater kan virke voldsom og grænseoverskridende.

Glad og stolt

Og den nye mand i trænersædet ser frem til at løse opgaven.

- Jeg er utrolig glad og stolt over min aftale med Ribe-Esbjerg HH. Allerede efter første møde med ledelsen vidste jeg, at det var det helt rigtige for mig. Jeg fik et indtryk af nogle meget kompetente mennesker, som har en helt klar målsætning om at gøre Ribe-Esbjerg HH til en fast bestanddel af toppen af den danske liga, siger Lars Walther i en pressemeddelelse.

Sune Agerschou fortæller, at der har været mange navne i spil.

- Men vi var egentlig ikke i tvivl, da vi først havde haft et møde med Lars Walther. Vi tror på ham.

Lars Walther bliver den femte træner på bare et år i Ribe-Esbjerg. De fire tidligere har været Jan Leslie, Sune Agerschou, Marc Uhd og senest altså Ryan Zinglersen.

Lars Walther tiltræder i Ribe-Esbjerg den 1. juli.

Ny Ribe-Esbjerg-træner har vist, at han kan vinde titler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce