Jacob Holm skifter til topklub i Bundesligaen

Ribe-Esbjerg får glæde af Jacob Holms fantastiske håndboldevner i endnu en enkelt sæson, men derefter går turen til den tyske hovedstad, hvor han skal spille for Füchse Berlin. Foto: Martin Ravn

Jacob Holm skifter til topklub i Bundesligaen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Om et år fortsætter Ribe-Esbjergs 22-årige back karrieren i tyske Füchse Berlin. Det erfarer JydskeVestkysten.

Han er egentlig på kontrakt i yderligere to sæsoner i Ribe-Esbjerg HH, men ifølge JydskeVestkystens oplysninger smutter Jacob Holm et år før tid.

Klubben har nemlig lavet en aftale med Füchse Berlin om, at tyskerne betaler en pæn slat euro i overgangssum, og så kan stortalentet skifte til næste sommer.

Dermed bytter han altså den danske liga ud med Bundesligaen, hvor nogle af de største danske profiler allerede er at finde i forvejen.

Og som det ser ud lige nu, kommer Jacob Holm ned og skal spille på et meget stærkt hold, der i den forgangne sæson blev nummer tre i Tyskland efter danskerklubben Flensburg-Handewitt og Nikolaj Jacobsens Rhein-Neckar Löwen.

I de seneste to-tre sæsoner har det udelukkende været et spørgsmål om tid, inden Jacob Holm, der gennem en lang periode har været sit holds helt store profil, skulle et skridt videre i sin karriere - og nu er det rigtige tilbud altså kommet.

Ned til Lindberg

I Füchse Berlin kommer Jacob Holm til at spille på hold med landsholdskollega Hans Lindberg, der har kontrakt med den tyske hovedstadsklub frem til 2021.

Men Jacob Holm spiller altså i Ribe-Esbjerg HH i den kommende sæson, hvor klubben har oprustet voldsomt på spillersiden og også har hentet ny cheftræner i Lars Walther, der har samlet stor erfaring i udenlandske klubber i de seneste 14 år.

Jacob Holm får i øvrigt solid konkurrence på positionen som venstre back i Ribe-Esbjerg, da Nicolai Pedersen, der spillede sig til en plads på ligaens All Star-hold, kommer til fra Nordsjælland Håndbold.

Jacob Holm skifter til topklub i Bundesligaen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce