Forstærkning: Ribe-Esbjerg-streg vender tilbage til Final4

Jonas Tidemand spillede et forrygende slutspil i sidste sæson, hvor Ribe-Esbjerg HH nåde en DM-semifinale. Foto: Bo Amstrup / Scanpix

Forstærkning: Ribe-Esbjerg-streg vender tilbage til Final4

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vestjyderne har været uden Jonas Tidemand i hele sæsonen, men det bliver der lavet om på indenfor få uger.

I sidste sæson overraskede Ribe-Esbjerg HH stort og spillede sig i en DM-semifinale.

Alle talte med rette om Jacob Holm, der imponerede alt og alle, men det var også sidste forår, at Jonas Tidemand for alvor bragede igennem. Han spillede blændende - og nu er den 23-årige stregspiller endelig på vej mod et comeback.

- Det går godt, så det er fantastisk. Jeg er ikke 100 procent med i træningen endnu, men der går ikke lang tid, fortæller Jonas Tidemand, der i sidste sæson også spillede en stor rolle i forsvaret, hvor han en stor del af tiden styrede begivenhederne sammen med Rasmus Bertelsen.

Men Tidemand spillede med store smerter i højre skulder. Den blev så fikset med en kikkertoperation i sommer, men sidst i august var den så gal igen.

Tidemand vrikkede rundt på knæet i forbindelse med et træningspas og ødelagde menisken.

- Det har været et ærgerligt forløb med masser af sur genoptræning, men nu håber jeg, at trængslerne snart er forbi. Jeg vil til at spille noget håndbold igen.

Afsted på træningslejr

I den første weekend af februar deltager Ribe-Esbjerg HH for første gang i klubbens historie i finalestævnet i pokalturneringen, Final4, og Tidemand forventer, at han er helt klar til den opgave.

- Det er det, vi arbejder benhårdt på, siger Tidemand, der fredag morgen tog på træningslejr sammen med holdet og cheftræner Ryan Zinglersen på den portugisiske ø Porto Santo.

I semifinalen ved Final4, der afvikles i Holstebro, møder Ribe-Esbjerg HH netop TTH Holstebro. Den anden semifinale står mellem GOG og Aalborg.

Forstærkning: Ribe-Esbjerg-streg vender tilbage til Final4

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce