Erfaren venstrefløj skal styrke Ribe-Esbjerg

HC Midtjylland sendte Kasper Kvist til Wetzlar i sidste sæson. Til sommer skifter han Bundesligaen ud med Ribe-Esbjerg. Arkivfoto: Claus Fisker, Scanpix

Erfaren venstrefløj skal styrke Ribe-Esbjerg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ribe-Esbjerg henter Kasper Kvist hjem fra Wetzlar i den tyske bundesliga.

33Ribe-Esbjerg fortsætter oprustningen med henblik på at blande sig i den absolutte top fra næste sæson. Den vestjyske klub henter forstærkning til venstrefløjen fra den tyske bundesliga.

Det er den tidligere HC Midtjylland-spiller, Kasper Kvist, der vender hjem til Danmark efter to sæsoner i verdens bedste håndboldliga.

Sune Agerschou, der er formand for Eliteudvalget i Ribe-Esbjerg HH og fungerende cheftræner, ser frem til at få den erfarne fløj til klubben.

- Vi er utrolig glade for, at Kasper har valgt Ribe-Esbjerg HH, og vi glæder os meget til at byde ham velkommen. Han er en meget træfsikker venstre fløj, der har bevist sit værd i verdens bedste håndboldliga, den tyske bundesliga, hvor han har en bemærkelsesværdig høj scoringsprocent, lyder det i en pressemeddelelse.

- Han bliver en vigtig brik på vores hold i de kommende sæsoner. Det er der slet ingen tvivl om, siger Agerschou.

28-årige Kasper Kvist tiltræder til sommer på en treårig kontrakt.

- Jeg glæder mig meget til at bidrage til projektet Ribe-Esbjerg HH. Det er en klub med et stort ambitionsniveau, hvilket stemmer fint overens med mine egne forventninger. Klubben har gang i et meget spændende projekt og har nogle visioner, som jeg glæder mig til at blive en del af. Jeg håber og tror, at vi kan bide os fast i den absolutte top af dansk håndbold, lyder det fra Kasper Kvist.

Kasper Kvist var i sidste sæson udlejet fra HC Midtjylland til Wetzlar, der belønnede danskeren med en permanent kontrakt inden denne sæson.

Han er blevet tilbudt en kontraktforlængelse i Tyskland, men vælger af personlige årsager at vende hjem til Danmark.

Erfaren venstrefløj skal styrke Ribe-Esbjerg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce