Tendens: Flere pop-up-hoteller

Et livreddertårn i den israelske by Tel Aviv fungerede i 2017 som pop-up-hotel. Beliggenheden kan man ikke klage over. Foto: Jack Guez, Ritzau Scanpix

Tendens: Flere pop-up-hoteller

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I vores higen efter unikke hoteloplevelser vil vi i fremtiden se flere og anderledes hoteller, der først og fremmest vil gøre oplevelsen unik ved at være midlertidig.

Sådan lyder det fra Jarle Fink Kondrup, der er teknologi- og oplevelsesrådgiver hos videnscentret Innovation Lab, der spår en stor fremtid for midlertidige hoteloplevelser - de såkaldte pop-up-hoteller.

- Vi kan se, at belægningen på de danske hoteller bliver bedre og bedre, folk rejser mere, og hoteller har det rigtig godt, men det betyder også, at der er brug for nogle andre løsninger. Pop-up-hoteller giver mulighed for at være eksperimenterende: Man kan teste nye innovative løsninger og formater uden at skulle investere en masse penge i ejendomme og byggegrunde, siger Jarle Fink Kondrup.

Helt overordnet er et pop-up-hotel et midlertidigt hotel, der forsvinder igen. Det kan være alt fra en træhytte eller container til et telt eller sågar et helt hus, så længe de fysiske rammer for overnatning er midlertidige. Det centrale er den unikke oplevelse, som i den grad appellerer til den store og købestærke millennial-generation.

Flere undersøgelser viser, at oplevelser er vigtigere end ejendele for netop denne generation af unge og voksne, der er født mellem 1980 og 2000.

Ifølge Jarle Fink Kondrup handler det om at komme hjem med "den gode historie", men i takt med at flere og flere rejser, bliver muligheden for at skille sig ud også mindre.

- Det appellerer til folk, som gerne vil have en anderledes oplevelse. Det giver mulighed for at overnatte på et sted, som muligvis bliver pillet ned dagen efter, og det giver følelsen af en unik oplevelse. Det kan være autentisk på en helt anden måde, fordi det er midlertidigt, siger Jarle Fink Kondrup. (Berlingske)

Tendens: Flere pop-up-hoteller

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce