Vejen Garden vandt guld ved DM

Vejen Garden vandt endnu en gang guld ved DM for bygarder, og byen får stor ros af Landsgardeforeningen for endnu et velafviklet arrangement. Foto: Martin Ravn

Vejen Garden vandt guld ved DM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

31 garder fra hele landet dystede i weekenden ved DM for bygarder, der blev afviklet i Vejen. Byens garde løb med guldet igen i år.

VEJEN: Landsgardeforeningen afviklede i weekenden DM for bygarder i Vejen, hvor den lokale garde for to år siden fik stor ros for at stå som arrangør af arrangementet.

Vejen Garden vandt guld ved DM i 2017 og fik lov til at marchere hjem med guldet igen i år. Garden vandt flere discipliner, og det var en glad og stolt leder af Vejen Garden, Jørgen Schmidt, som efter præmieoverrækkelsen søndag eftermiddag udtalte til JydskeVestkysten:

- Det er fantastisk at vinde guld igen i år. Det er en forløsning, for det er altid svært at stille op igen, når man har vundet guld én gang. Vi har fundet på mange nye ting, har arbejdet utroligt hårdt og har videreudviklet vores program. Jeg er meget, meget tilfreds.

Vejen Idrætscenter gør det fantastisk. Jeg har sjældent mødt SÅ imødekommende mennesker, som virkelig vil gøre alt for at løse de små problemer, der opstår undervejs.
Carsten Petersen, formand for Landsgardeforeningen

1200 gæster blev betjent

Formand for Landsgardeforeningen, Carsten Petersen, roser Vejen for at være formidabel til at afvikle så stort et arrangement.

Cirka 1200 gæster skulle bespises og indlogeres i Vejen. De overnattede på byens skoler og uddannelsesinstitutioner og spiste i Vejen Idrætscenter, hvor alt personale og en stor gruppe frivillige var kaldt ind.

- Vejen Idrætscenter gør det fantastisk. Jeg har sjældent mødt SÅ imødekommende mennesker, som virkelig vil gøre alt for at løse de små problemer, der opstår undervejs. Vi sætter virkelig pris på, at man her i Vejen er så dygtige til at afvikle mesterskabet, lyder det begejstret fra landsgardeforeningens formand.

Vejen Garden vandt guld ved DM for bygarder. Slagelse Garden vandt sølv, og Roskilde Garden vandt bronze.

DM for bygarder afvikles hvert andet år, og der dystes både i bymarch, koncerter og tattoo/show.

Dommerpanelet består af dommere fra både ind- og udland.

Mesterskaberne begyndte med en åbningsceremoni torsdag aften og fortsatte frem til søndag sidst på dagen.

Vejen Garden vandt guld ved DM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce