Se videoen af Svend Paulsen der synger for sin døde bror: Gået viral på YouTube

Mange af de næsten 450 gæster, der var med til Niels Paulsens begravelse gav udtryk for, at lillebroderen sang så flot i kirken. Derfor lagde deres mor videoen på YouTube. Privatfoto

Se videoen af Svend Paulsen der synger for sin døde bror: Gået viral på YouTube

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Millioner af visninger verden over. Det er den opmærksomhed, en video fra Rødding har fået, siden den blev lagt op i 2014. Den viser Svend Paulsen, der synger en sang til sin skuddræbte bror Niels Paulsen i kirken.

Syv millioner visninger. 4600 kommentarer.

Yvonne Lund Møller Petersen fra Brændstrup ved Rødding har selv svært ved at forstå, at videoen fra hendes søns bisættelse er nået så vidt omkring.

Den er optaget i maj 2014, da den 24-årige Niels Paulsen blev bisat fra Rødding Kirke. Hans lillebror Svend havde forinden besluttet, at han ville synge "You raise me up" i kirken, og til lejligheden havde han selv skrevet et vers og sat ind.

- En veninde optog videoen, hvor Svend sang, og jeg lagde den egentlig kun ud på YouTube for at folk kunne høre, hvor fantastisk Svend synger. Og så for at de folk der ikke var i kirken kunne høre den, fortæller Yvonne Lund Møller Petersen.

Men ifølge ekspert i sociale medier Benjamin Rud Elberth er det ikke så mærkeligt, at lige netop denne video har fået så stor opmærksomhed.

- Det bliver ikke mere rørende end det her. Der er ikke tvivl om, at den har fænomenal mange visninger - specielt når man tænker på, at det er en lille dansk familie, der ikke har villet andet med den end at dele et rørende øjeblik, siger Benjamin Rud Elberth.

Han har set videoen og bemærker også de mange kommentarer - mange fra USA - videoen har fået.

- De har alle de emotionelle drivere, en video skal have for at få mange visninger. Det er vores største skræk at miste et barn eller nært familiemedlem, så den rører os dybt, forklarer Benjamin Rud Elberth.

Det bliver ikke mere rørende end det her. Der er ikke tvivl om, at den har fænomenal mange visninger - specielt når man tænker på, at det er en lille dansk familie, der ikke har villet andet med den end at dele et rørende øjeblik.
Benjamin Rud Elberth, ekspert i sociale medier

Får den foreslået

Selv om det er fem år siden, videoen blev lagt ud, er der stadig folk, der kommenterer - næsten hver dag. Det har også en naturlig forklaring ifølge eksperten.

- Jo flere der ser den og kommenterer, des flere får den vist som anbefaling. Det kan være ud fra geografi, køn eller de videoer man ellers ser, når man er på YouTube. Så hvis der er mange i dit område, der har set videoen, popper den også op hos dig som forslag, fordi den er så populær, siger Benjamin Rud Elberth.

Se videoen af Svend Paulsen der synger for sin døde bror: Gået viral på YouTube

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce