Pernille Vermund kalder ikke Holger Gorm til kammeratlig samtale

- Det er naturligvis ikke vores politik, fastslår Nye Borgerliges partiformand, Pernille Vermund, om sin partikollega Holger Gorm Petersens homo-kritik. Arkivfoto: Ólafur Steinar Gestsson/Scanpix

Pernille Vermund kalder ikke Holger Gorm til kammeratlig samtale

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

- Måske er det Holger Gorm Petersen, der er en minoritet, siger Nye Borgerliges partiformand, Pernille Vermund, der fastslår, at den sydjyske politikers kritik af homoseksuelle ikke er et udtryk for partiets politik.

Reaktion: Partiformanden for Nye Borgerlige, Pernille Vermund, tager afstand fra sin partikollegas Holger Gorm Petersens stempling af homoseksuelle som afvigere.

Men hun afviser at kalde ham til en samtale eller true med eksklusion, som Dansk Folkepartis ledelse ellers har gjort over for den lokale Vejen-politiker, Anni Grimm, som med sin homo-kritik i den grad har sat sindene i bevægelse.

Torsdag gik Nye Borgerliges sydjyske politiker på banen med en lignende homo-kritik, som Pernille Vermund tager skarpt afstand fra:

- Det er naturligvis ikke vores politik. Vi har både en homoseksuel i vore hovedbestyrelse, og vi har flere opstillede kandidater, der er homoseksuelle, så det er absolut ikke vores politik, siger Pernille Vermund om Holger Gorm Petersens udmelding.

Ud over at Holger Gorm Petersen sidder i regionsrådet og er partiets folketingskandidat, er han også medlem af Nye Borgerliges hovedbestyrelse, og her bider Pernille Vermund mærke i, at han har samarbejdet udmærket med den homoseksuelle og ikke givet udtryk for, at han ønsker en anden politik på området.

- Så jeg kalder ikke Holger til en kammeratlig samtale. Det er han for gammel til. Og det vil sikkert ikke ændre hans holdning, siger Pernille Vermund og tilføjer:

- Måske er det Holger Gorm Petersen, der er en minoritet, for hans kritik er og bliver ikke vores politik, fastslår Nye Borgerliges partileder.

Jeg kalder ikke Holger til en kammeratlig samtale. Det er han vist for gammel til.
Pernille Vermund, partiformand hos Nye Borgerlige.

Pernille Vermund kalder ikke Holger Gorm til kammeratlig samtale

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce