Pas på glatte veje søndag morgen

Foto: Arkivfoto: Kitt Øhlenschlæger Flarup

Pas på glatte veje søndag morgen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der er risiko for is- og rimglatte veje søndag morgen. Til gengæld tegner det til at blive en hæderlig søndag med mulighed for lidt sol først på dagen.

Der er grund til at køre forsigtigt, når du skal til bageren efter morgenbrød søndag morgen.

DMI varsler nemlig risiko for glatte veje over det meste af landet. Risikoen er størst i Jylland, hvor kombinationen af kolde vejbaner og regn- og sludbyger kan betyde isglatte veje.

»Hvis der ikke er saltet, er der risiko for isglatte veje. Det er især i det jyske, hvor der har været regn- og sludbyger over natten. Selv om der er en-to grader i luften, kan vejtemperaturen godt være negativ, og der kan være is på vejene,« siger vagtchef Frank Nielsen, DMI.

Også på Fyn og Sjælland er der risiko for rimglatte veje. Ifølge Frank Nielsen vil risikoen for glatføre aftage ud på formiddagen.

Søndagen byder ellers på en del skyer, men også mulighed for lidt sol.

»Vi venter forholdsvis mange skyer i det jyske. I Sønderjylland, på Fyn, Sjælland og Bornholm kan der i perioder også komme nogen sol. Det bliver generelt nok pænest i syd og øst,« siger Frank Nielsen.

Han venter temperaturer omkring tre-fem grader, i Vestjylland dog op til seks-syv grader. Vinden tiltager i løbet af dagen og kan nå op på kulingstyrke. Sidst på dagen og natten til mandag kommer der regn ind fra vest.

Pas på glatte veje søndag morgen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce