Konkursramte Solo opkøbes af Carnét

Keld Christensen, medejer og bestyrelsesmedlem i Solo Company, der gik konkurs i marts. Nu er resterne opkøbt af virksomheden Carnét. Arkivfoto: Malene Wonsbek

Konkursramte Solo opkøbes af Carnét

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tøjvirksomheden Solo Company i Tistrup, der står bag mærkerne ChaCha og ZbyZ, bliver videreført gennem Dansk Outlet.

Tistrup: Den danske modevirksomhed Solo Company fra Tistrup gik i marts måned konkurs, men kunderne kommer ikke til at lede forgæves efter tøjet. Virksomheden Carnét har nemlig opkøbt Solo Company, som dermed vil videreføre brandet.

Solo har gennem en årrække været leverandør af mærkerne ChaCha og ZbyZ til Carnéts datterselskab Dansk Outlet, der hører til i Ikast. Med købet sikrer Carnét, at mærkerne fortsat er at finde i butikkerne landet over.

Ved købet overtager Carnét samtlige rettigheder, varemærker, inventar og varelager og opretter et nyt underselskab med navnet Solo ApS.

- Vi ser det helt klart som en yderligere styrkelse af Dansk Outlets varekoncept, at vi nu overtager to meget populære mærker. For os betyder det naturligvis, at vi kan nyde godt af det varelager, vi har overtaget med købet, og at vi har eneret på købet af de sommer- og vintervarer, der allerede er produceret, lyder det fra direktør for Dansk Outlet, Nicolai Nørskov, i en pressemeddelelse.

Value for money

Med opkøbet af Solo vil konkursen ikke have nogen betydning for kunderne.

Solo har siden 1988 lavet klassisk mode- og dametøj under en value-for-money prispolitik. Cha Cha kollektionerne er modetøj til kvinder i størrelse 34-44, mens ZbyZ henvender sig til kvinder i størrelse 42-56.

Dansk Outlet's mission har siden 2004 været at sælge modetøj til hele familien under mottoet "Hvorfor betale for meget?". I dag har Dansk Outlet 24 butikker landet over, samt en webshop, som styres fra hovedkontoret i Ikast.

Konkursramte Solo opkøbes af Carnét

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce