Jv.dk vinder pris: Det er dejligt at blive anerkendt

Chefredaktør Mads Sandemann og forhenværende nyhedschef Claes Senger Holtzmann modtog prisen på JydskeVestkystens vegne. Privatfoto

Jv.dk vinder pris: Det er dejligt at blive anerkendt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jv.dk fik sølv i kategorien Årets lokale/regionale medie, da Danske Medier torsdag uddelte Årets digitale priser.

Hæder: Den 1. februar 2017 satte JydskeVestkysten gang i en rivende udvikling på avisens nyhedssite jv.dk. Der blev blandt andet sat stort fokus på avisens her og nu-dækning af aktuelle begivenheder, på de digitale muligheder i form af video og interaktive kort og på præsentationen af den undersøgende journalistik.

Den digitale omstilling blev hædret af juryen, da Danske Medier torsdag uddelte Årets digitale priser i Pressens Hus i København.

På vegne af JydskeVestkysten modtog chefredaktør Mads Sandemann og forhenværende nyhedschef Claes Senger Holtzmann sølv i kategorien Årets digitale lokale/regionale medie.

I juryens begrundelse lød det blandt andet:

"Jv.dk har gennemgået en enorm forvandling - både på overfladen, men ikke mindst bag facaden og i det journalistiske motorrum, hvor der er blevet justeret markant på tankegang og arbejdsmetoder. Ændringerne har resulteret i et mere dynamisk og fokuseret site, der er nemt at navigere i, selv om det dækker over et enormt geografisk område."

Danske Mediers digitale priser
Der blev uddelt 15 priser i fem kategorier: Årets digitale lokale/regionale nyhedsmedie, Årets digitale landsdækkende medie, Årets digitale niche- eller fagmedie, Årets digitale historie og Årets digitale idé.To guld: Kristeligt Dagblad og DR.

Fem sølv: JydskeVestkysten som Årets digitale lokale/regionale nyhedsmedie, Kristeligt Dagblad (to gange), DR og Fagbladet 3F.

Otte hædrende omtaler: TV2 (tre gange) Politiken (to gange), Kristeligt Dagblad, Ekstra Bladet og Realityportalen.

Stigning på 38 procent

Juryen uddelte i alt 15 priser: Der blev givet to gange guld, fem gange sølv samt otte hædrende omtaler.

Om sølvet til jv.dk siger Mads Sandemann:

- Det er en fin hæder til vores nyhedssite og til alle 116 medarbejdere, der laver indhold til jv.dk. Det er dejligt at blive anerkendt for en stor forandring, som har involveret hele organisationen på JydskeVestkysten. Den har gjort, at vi aldrig har været i kontakt med så mange mennesker, som vi er nu.

Tallene taler da også for sig selv. På blot et år fik jv.dk en stigning i antallet af brugere på 38 procent. Fra 777.485 pr. måned i gennemsnit i 2016 til 1.074.589 i 2017.

- Selv om vi nu er store digitalt, er vi også landets fjerdestørste dagblad målt på læsere. Det vi gør i forhold til at gøre jv.dk til et stærkere nyhedssite er også med til at gavne papiravisen, fordi vi satser på indhold, som vi kan se, at folk gerne vil læse og bruge tid på, siger Mads Sandemann.

Jv.dk vinder pris: Det er dejligt at blive anerkendt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce