En dyr dag for fartsynderne

Det blev en travl dag for Syd- og Sønderjyllands Politi.
Foto: Free/Colourbox

En dyr dag for fartsynderne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet fik en travl dag onsdag, hvor klip i de sydjyske kørekort fløj ud til højre og venstre.

3148 køretøjer passerede rastepladsen ved Oksekær på den sydjyske motorvej, men cirka 40 procent af alle trafikanterne havde problemer med at holde fartgrænsen.

Politiet havde op til kontrolzonen skiltet med, at farten skulle nedsættes til 50 kilometer i timen, men det virkede flere bilister ligeglad med - også selvom Syd- og Sønderjyllands Politi havde folk ude på vejen.

På Twitter skriver Syd- og Sønderjyllands Politi, at dagens største fartsynder var en bilist, der kørte 139 kilometer i timen, hvor man kun måtte køre 50 kilometer i timen.

- Utroligt, at bilisterne ikke er mere opmærksomme, skriver Syd- og Sønderjyllands Politi blandt andet i et tweet.

Kontrol flere steder

I Døstrup havde Syd- og Sønderjyllands Politi også en hastighedskontrol på fem timer. Her blev det til 39 rapporter med samlet ti klip i kørekortet - endnu engang var der skiltet med, at 50 kilometer i timen var den maksimale hastighed, men alligevel sneg en enkelt bilist sig afsted med 75 kilometer i timen.

På Busholmvej i Tønder stod politiet også i seks timer - og her var der 47 rapporter. I de 47 rapporter blev det til ti klip, mens den højst målte hastighed var på 128 kilometer i timen.

En dyr dag for fartsynderne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce