Den Gyldne Ambolt: Sidste chance for at påvirke dommerne

Den Gyldne Ambolt.

Den Gyldne Ambolt: Sidste chance for at påvirke dommerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det er lige før indstillingsfristen er overskredet. Men du kan stadig nå at indstille kandidater til Den Gyldne Ambolt, JydskeVestkystens erhvervspris.

I godt tre uger har læserne haft mulighed for at indstille kandidater til JydskeVestkystens erhvervspris, Den Gyldne Ambolt. Men nu er det snart slut. I morgen lukker tilmeldingen - men du kan lige nå at indstille netop den kandidat, som du mener, har fortjent prisen.

De mange kandidater bliver målt, vejet og vægtet på en lang række målepunkter, for at sikre, at det er en arbejdsplads, der er "pæn og ordentlig", der får prisen. Det sikrer dommerpanelet, der er sammensat af dygtige og indsigtsfulde folk fra både erhvervsliv og organisationsmiljøet i Syd-, Vest- og Sønderjylland. De kigger på traditionelle regnskaber, grønne regnskaber, arbejdsmiljø, omtale i medierne generelt, og benytter deres netværk for at høre om virksomhedens og medarbejdernes/ledelsens handlinger. Og ud fra den samlede vurdering vælges den kandidat, der modtager prisen.

Læserne kan indstille kandidater ved at indsende den kupon, der findes i avisen i perioden fra den 20. august til den 8. september - eller ganske enkelt sende en mail til ambolt@jv.dk med virksomhedens navn, en begrundelse for at skulle modtage prisen, samt dit navn og adresse.

Blandt alle de indsendte forslag trækker vi lod om fem gavekort til JVshop.

Den Gyldne Ambolt
Den Gyldne Ambolt gives til en person eller gruppe af personer, der på særlig fremragende måde har taget initiativ eller vist en sjælden virkelyst i landsdelens erhvervsliv i bred forstand til gavn og glæde for samfundet.Fundats, Den Gyldne Ambolt

Den Gyldne Ambolt: Sidste chance for at påvirke dommerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce