Den Gyldne Ambolt: Hit med kandidat og vind gavekort

Den Gyldne Ambolt.

Den Gyldne Ambolt: Hit med kandidat og vind gavekort

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det er en af de mest vedholdende og anerkendte erhvervspriser, som du, som læser, får mulighed for at indstille kandidater til. Og i år uddeles den for 35. gang.

Du, som læser, har fingeren på pulsen og ved, hvad der rører sig på de lokale virksomheder. Og det vil vi gerne drage nytte af. Og ovenikøbet give dig mulighed for at vinde et gavekort til vores JVshop.

Prisen uddeles i efteråret og sker efter, at læserne af JydskeVestkysten har indstillet kandidater til prisen. Og her er der fuldstændig frit slag. Store og små virksomheder kan indstilles, kravet er blot, at fundatsens ordlyd kan dække virksomheden. Og det giver hvert år flere hundrede kandidater, som det siden hen er dommerkomiteens opgave at vælge prismodtageren fra. Det sker på et dommermøde, hvor dommerne har fået alle indstillingerne og ud fra disse vælger et "runners-up"-felt over oplagte kandidater til at modtage prisen. Men kun én kan vinde og derfor har dommerne den svære opgave at udpege vinderen blandt disse tre-fem virksomheder.

Den Gyldne Ambolt
Den Gyldne Ambolt gives til en person eller gruppe af personer, der på særlig fremragende måde har taget initiativ eller vist en sjælden virkelyst i landsdelens erhvervsliv i bred forstand til gavn og glæde for samfundet.Fundats, Den Gyldne Ambolt

Til gavn og glæde

Siden starten i 1985 har en lang, lang stribe af virksomheder modtaget prisen. Og kriterierne har været klare, for som der står i fundatsen for prisen, så tildeles den en person eller gruppe af personer, der på særlig fremragende vis har udvist virkelyst og taget initiativ i landsdeles erhvervsliv i bred forstand og til gavn og glæde for samfundet.

Læserne kan indstille kandidater ved at indsende den kupon, der findes i avisen i perioden fra den 20. august til den 8. september - eller ganske enkelt sende en mail til ambolt@jv.dk med virksomhedens navn, en begrundelse for at skulle modtage prisen, samt dit navn og adresse.

Blandt alle de indsendte forslag trækker vi lod om fem gavekort til JVshop.

Den Gyldne Ambolt: Hit med kandidat og vind gavekort

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce