Den Gyldne Ambolt: Dommerpanel går i dybden med priskandidater

Den Gyldne Ambolt.

Den Gyldne Ambolt: Dommerpanel går i dybden med priskandidater

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det er en af de mest anerkendte erhvervspriser. Og det er læserne, der indstiller kandidater til prisen, der i år uddeles den for 35. gang

Det er nogle af de mest indsigtsfulde og engagerede erhvervs- og organisationsfolk, der sidder i dommerkomiteen til JydskeVestkystens erhvervspris Den Gyldne Ambolt. Og fælles for prismodtagerne er, at det er læserne, medarbejderne og andre med kendskab til virksomheden, der har indstillet virksomheden.

De mange kandidater bliver målt, vejet og vægtet på en lang række målepunkter, for at sikre, at det er en arbejdsplads, der er "pæn og ordentlig", der får prisen. Det sikrer dommerpanelet, der er sammensat af dygtige og indsigtsfulde folk fra både erhvervsliv og organisationsmiljøet i Syd-, Vest- og Sønderjylland. De kigger på traditionelle regnskaber, grønne regnskaber, arbejdsmiljø, omtale i medierne generelt, og benytter deres netværk for at høre om virksomhedens og medarbejdernes/ledelsens handlinger. Og ud fra den samlede vurdering vælges den kandidat, der modtager prisen.

Læserne kan indstille kandidater ved at indsende den kupon, der findes i avisen i perioden fra den 20. august til den 8. september - eller ganske enkelt sende en mail til ambolt@jv.dk med virksomhedens navn, en begrundelse for at skulle modtage prisen, samt dit navn og adresse.

Blandt alle de indsendte forslag trækker vi lod om fem gavekort til JVshop.

Dommerkomiteen
Dommerkomiteen består af organisations- og erhvervsfolk fra regionen. I år består panelet af Ulla Adolf, direktør, Adolf A/S, Varde, Palle Guldager Kristensen, erhvervsdirektør, Danske Bank, finanscenter Jylland Syd, Esbjerg, Brian Lyst, LO-formand i Esbjerg, Billund og Vejen, Birthe Christiansen, direktør Nic. Christiansen Holding, Kolding, Henrik Meldgaard, adm. direktør, Meldgaard Gruppen, Aabenraa, Keld Pedersen, formand, 3F, Vojens, adm. direktør Kjeld Vogt, (modtager af prisen i 2017), Granly Gruppen A/S, Esbjerg, samt formanden for dommerkomitéen, chefredaktør Mads Sandemann, JydskeVestkysten.

Den Gyldne Ambolt: Dommerpanel går i dybden med priskandidater

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce