Billigt i bus til stemmeboksen


Billigt i bus til stemmeboksen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sydtrafik vil bane vejen for, at begge de kommende valg får en høj valgdeltagelse, så derfor lancerer trafikselskabet endnu engang en speciel valgbillet: Tag bussen til stemmeboksen for en femmer.

Regionen: Det skal ikke være mangel på transport, der afholder syddanskerne fra at udøve deres indflydelse ved begge de kommende valg.

- Som offentligt ejet trafikselskab kan vi på den her måde yde vores lille bidrag til, at alle kan benytte sig af deres demokratiske ret til at stemme, siger Jette Lauridsen, der er chef for Kunde og Marked i Sydtrafik.

Billetten skal købes i Sydtrafiks Mobilbillet App, og billetten kan bruges i hele kommunen i tidsrummet mellem 8 og 21 på valgdagene 26. maj og 5. juni.

Den grønne dagsorden er spået til at være afgørende både i det kommende valg til EU-parlamentet og til vores eget folketingsvalg. Det understøtter Sydtrafiks tiltag også:

- Med kampagnebilletten har man mulighed for at lade bilen stå, og vælge en grønnere transport - også selv vejret ikke lige er cykelvejr eller dit valgsted er langt væk, siger Jette Lauridsen.

Sydtrafik har tilbudt billige billetter til flere valg siden 2012, og de håber, at mange vil benytte sig af muligheden hele dagen igennem.

Hver kommune har sin egen billet, men i to byer er det faktisk ikke nødvendigt med en valgbillet: I Fredericia og Vejle har kommunen bestemt, at alle kan køre gratis med bybusserne til folketingsvalget 5. juni.

I Fredericia kan man også køre gratis 26. maj til EU-valget. Rejser du med de regionale ruter i de to kommuner, så skal du købe en kampagnebillet.

Billigt i bus til stemmeboksen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce