48-årig mand dømt: Voldtog sine børn

Arkivfoto

48-årig mand dømt: Voldtog sine børn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et nævningeting ved Vestre Landsret i Esbjerg har onsdag stadfæstet en dom på otte års fængsel til en 48-årig mand for seksuelle overgreb mod fire mindreårige børn.

ESBJERG: I begyndelsen af året blev en 48-årig mand dømt ved retten i Esbjerg for i en periode på 11 år at have voldtaget og misbrugt fire mindreårige børn, heriblandt sine to døtre. Her blev manden ikendt en dom på otte års fængsel.

Den dom blev onsdag stadfæstet af et nævningeting ved landsretten i Esbjerg.

Sagen omhandler fire piger, der i flere omgange er blevet misbrugt seksuelt. Episoderne har fundet sted flere forskellige steder i Jylland, flere af dem i Esbjerg og omegn. Den første episode fandt sted helt tilbage i 2003, hvor han er dømt for at have misbrugt sin daværende kones søster, som på det tidspunkt bare var 10 år gammel.

Siden da har den dømte begået talrige overgreb mod blandt andet sine egne to børn, samt en 12-årig pige, som var en ven af hans familie. De seneste overgreb skal have fundet sted mellem august og december 2015, hvor han voldtog sin 9-årige datter gentagne gange.

Ingen tekniske beviser

I begyndelsen af året blev der i sagsforløbet lagt stor vægt på vidneforklaringerne. Flere af episoderne er sket for lang tid siden, og derfor havde sagen ingen tekniske beviser såsom DNA og fingeraftryk. Derfor var sagen i høj grad et spørgsmål om, hvilken part der fremstod mest troværdig. Og det var netop det, dommere og nævninge lagde vægt på i dommen. De fandt pigernes forklaringer mest troværdige.

Og det gjorde sig altså også gældende, nu hvor sagen har været for landsretten. I hvert fald ser det ud til, at den 48-årige mand må otte år bag tremmer.

48-årig mand dømt: Voldtog sine børn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce