Tilbud til spillefugle: Odds på borgmesteren

Kampen om borgmesterkæden spidser til - spørger man et bettingfirma, så bliver Hans Østergaard (V) manden med kæden efter komunalvalget i Ringkøbing-Skjern. Arkivfoto

Tilbud til spillefugle: Odds på borgmesteren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Man kan spille på, hvem man tror bliver Ringkøbing-Skjerns næste borgmester. Ifølge NordicBet er Venstres Hans Østergaard storfavorit.

Ringkøbing-Skjern: Ti dage før kommunalvalget er det fortsat helt åbent, hvem der skal være borgmester i Ringkøbing-Skjern. Men bettingfirmaet NordicBet ikke i tvivl.

Venstres Hans Østergaard står til at blive den nye politiske førstemand, og han er derfor den kandidat, som giver pengene færrest gange igen, hvis man vælger at spille på udfaldet af valget.

Sætter man en ti'er på V-spidskandidaten, har man udsigt til at vinde 14 kroner og 50 øre, hvis Østergaard bliver ny borgmester.

Søren Elbæk (S) og Kristian Andersen (KD), der har langeret sig selv som seriøse udfordrere til at skubbe Venstre ud af borgmesterkontoret, tror spiludbyderen til gengæld ikke så meget på. De giver henholdsvis 42,50 og 47,50 kroner igen for en indsats på ti kroner.

 

Gambler på en anden

Er man gambler og tror på, at det kan ende med en helt fjerde kandidat som borgmester, er der til gengæld udsigt til en noget større gevinst. En spillet ti'er giver 250 kroner.

Spilfirmaet opfordrer dog spillefugle til at holde sig godt opdateret med de politiske nyheder og aktuelle kommunale sager, inden man spiller.

Det vil være en rigtig god idé, mener Fjordlistens Jan Holm Rasmussen, der ville sætte sine sparepenge på, at det ikke bliver en af de tre borgmesterkandidater fra Venstre, Socialdemokratiet eller Kristendemokraterne, som løber med kæden.

- Jeg er ikke den store spillefugl, men jeg ville sætte mine sparepenge på "en anden". Lige nu kan man se på læserbrevene, at der igen er tvivl om, hvad det personlige stemmetal betyder i Venstre - og helt principielt har vi jo hele tiden sagt, at der er 92 kandidater og lige så mange borgmesterkandidater, så intet er afgjort på forhånd siger han.

Fjordlisten har ikke besluttet, hvem man vil støtte på valgnatten. Det bliver blandt andet afgørende, hvem der vil sikre den bredest mulige konstituering med formandsposter til alle, og at en ny borgmester reelt lægger op til at gøre tingene på en ny og mere åben måde, lyder meldingen.

Alt er i spil

Også SF holder kortene ind til kroppen og vil ikke på forhånd bakke op om en bestemt borgmesterkandidat.

- Jeg er SFs bud på en borgmester. På valgnatten må vi se, hvad der sker. Jeg er slet ikke sikker på, at det bliver én af de tre. Alt er i spil, siger Pia Vestergaard og fortsætter:

- Det er enormt vigtigt, hvem der bliver ny borgmester. Derfor lægger vi vægt på, at det bliver en person, som kan tegne kommunen udadtil og samle indadtil, siger hun.

En valgnatsgyser

Den konservative spidskandidat Pia Olivia Christensen er heller ikke parat til at sætte penge på en af de tre borgmesterkandidater.

- Vi går til valg på mig som borgmester, men gennem valgkampen er vi blevet klogere på, hvem vi ikke vil støtte. Kristendemokraternes borgmesterkandidat har afsløret et menneskesyn, som vi ikke kan støtte - med udmeldingen om, at han ikke vil vie to af samme køn, siger hun.

Selv om Konservative er borgerlige, så er Venstre heller ikke det lille partis kop te.

- Venstres borgmesterkandidat har haft flere år til at gennemføre den forandring, han nu efterlyser, men han har ikke gjort noget ved det. Der er brug for en ny ledelse og politikere, der vil det samme. Det er enormt vigtigt, hvem der bliver borgmester i Ringkøbing-Skjern, men lad os se, hvad der sker på valgnatten, siger Pia Olivia Christensen.

Tilbud til spillefugle: Odds på borgmesteren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce