Østergaard uden for døren: Det er frustrerende

Hans Østergaard er en presset herre oven på valgnatten. Foto: Søren Nørgaard.

Østergaard uden for døren: Det er frustrerende

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hans Østergaard og Venstre må vente i kø til forhandlingerne efter valgnatten, og det er en uvant situation.

Ringkøbing: Stemningen er trykket og en smule intens på rådhuset i Ringkøbing.

Inde bag lukkede døre sidder Kristendemokraterne og Socialdemokratiet, mens også Fjordlisten og SF var med, da forhandlingerne gik i gang klokken 11:00.

Forhandlingerne var uden Venstre og Dansk Folkeparti, og da Hans Østergaard (V) lidt over middag ankom til rådhuset, måtte han pænt vente uden for døren.

En uvant situation for Venstre, der ikke er vant til være under pres om borgmesterposten:

- Mig bekendt er der ikke noget resultat endnu. Vi har ikke opgivet, og vi håber på at komme i dialog med de partier, der er her, siger Hans Østergaard.

Borgmesterkandidaten fra Venstre lægger dog ikke skjul på, at det er mærkeligt at være blandt de bagerste i forhandlingskøen:

- Det er frustrerende. Det skal jeg da være ærlig at sige, og I ville nok ikke tro på mig, hvis jeg sagde andet. Vi var forberedt på en tilbagegang, men vi havde håbet, at den blev mindre, fortæller Hans Østergaard.

Det er frustrerende. Det skal jeg da være ærlig at sige, og I ville nok ikke tro på mig, hvis jeg sagde andet. Vi var forberedt på en tilbagegang, men vi havde håbet, at den blev mindre.
Hans Østergaard, Borgmesterkandidat for Venstre.

Intet afgjort

Som situationen ser ud lige nu, tyder det på, at det bliver Søren Elbæk (S) og Kristian Andersen (KD), der skal kæmpe om borgmesterkæden.

At valgresultatet entydigt betyder dette, er Hans Østergaard ikke overbevist om:

- Jeg mener ikke, at valgresultatet er så tydeligt, som nogen gerne vil gøre det til. Jeg anerkender, at Kristendemokraterne fik et flot valg, men den fornyelse, som flere omtaler, mener jeg ikke er så tydelig, understreger han. 

Østergaard uden for døren: Det er frustrerende

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce