Bookmaker: Østergaard er stadig favorit til borgmesterposten

Kommunal- og regionsrådsvalget foregår i dag, hvor vælgerne i Ringkøbing-Skjern er med til at finde en ny borgmester. Ifølge bookmakerne er Hans Østergaard (V) favorit. Arkivfoto

Bookmaker: Østergaard er stadig favorit til borgmesterposten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Venstres Hans Østergaard har fortsat størst chance for at blive borgmester, men hans forspring er skrumpet, viser odds fra NordicBet, der har bragt flere navne i spil.

Ringkøbing: Ti dage før kommunalvalget var Hans Østergaard, ifølge bookmakeren, storfavorit til at overtage borgmesterposten i Ringkøbing-Skjern. Men nu er hans forspring til modkandidaterne skrumpet.

Ifølge NordicBet er Hans Østergaards odds 1,85, tidligere var tallet 1,45. Det betyder at spillefugle har udsigt til en lidt større gevinst, hvis man spiller på Østergaard som borgmester i dag.

Også Socialdemokratiets borgmesterkandidats chancer er blevet mindre - målt på odds. Tidligere gav han pengene 4,25 gange igen, nu står han til at give pengene 4,75 gange igen - præcis samme odds som Kristian Andersen, der har holdt skansen fra for ti dage før valget.

Bookmakeren har desuden bragt flere navne i spil.

Nu kan man også spille på Hans Østergaards partifælle og modstander fra borgmesterkandidatvalget Lennart Qvist, som giver pengene 7,5 gange igen, hvis han skulle gå hen og blive borgmester. Pia Vestergaard (SF) og Pia Olivia Christensen (K) spåes heller ikke de store chancer for at vinde borgmesterkæden. Skulle det ske, får man pengene 12 gange igen.

Er man gambler og parat til at satse, så giver Kristian Bøgsted (DF) og Jan Holm Rasmussen (Fjordlisten) pengene 20 gange igen. For en rund ti'er bliver præmien altså 200 kroner.

Tror man det bliver en helt andet end de otte navngivne, så kan der spilles til odds 25.

De omkring 1.000 læsere, som har deltaget i Dagbladets helt uvidenskabelige netvalg, tror dog mest på en helt anden kandidat. 44 procent har sat deres kryds her.

Størst opbakning er der til Søren Elbæk (S), som får læseropbakning fra 25 procent, mens Kristian Andersen (KD) snupper 13 procent af læserstemmerne, mens Hans Østergaard ligger sidst af de tre med 11 procent af stemmerne.

Det er selvfølgelig det rigtige valg i stemmeboksene, der tæller. I Ringkøbing-Skjern er der 25 afstemningssteder. Der er åbent fra klokken 08.00-20.00.

Bookmaker: Østergaard er stadig favorit til borgmesterposten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce