Seks gang guld til Varde Aks boksere


Seks gang guld til Varde Aks boksere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Alle kom hjem med guld eller sølv fra internationalt stævne.

VARDE: Varde Atlet Klub har været til den internationale bokseturnering 2Vestjysk Box Cup" i Holstebro, der ud over deltagelse af 36 danske klubber også havde deltagere fra Norge og Holland. Varde Atlet Klub deltog med otte boksere og kunne hjembringe 6 guldmedaljer og 2 sølvmedaljer.

U15 bokseren Dario Dobbruntz mødte i letfluevægts finalen Malik Jabr fra AK Jyden Aalborg og vandt en sikker 3-0 sejr og guldmedalje. Nikki Møller, også U15, mødte Daniel Goldman fra Viborg AK, der tidligere har besejret ham. Denne gang vandt Nikki 3-0 og den anden guldmedalje til Varde AK. U15 bokseren Gustav Mortensen mødte i finalen i Mølvægt, Nik Møller Nielsen fra Grindsted AK. Gustav boksede en flot kamp til en 3-0 sejr og den tredje guldmedalje til klubben.

Uffe Skov Lawaetz mødte i U17 mellemvægts finalen Nikolaj Ebdrup fra AK Jyden Aalborg. Det blev også her en 3-0 sejr til Uffe - og den fjerde guldmedalje til Varde AK. I U15 Finalen i letbantamvægt mødte Malthe Kyndesen, Bjarke Rasmussen fra Team Bredahl. Malthe fightede godt, men Bjarke Rasmussen vandt 2-1.

I U15 finalen i letfluevægt mødte Victor Osipowski Viktor Hoveling fra Hornslet BK. Victor måttese sig besejret 3-0, men hentede altså også en sølvmedalje. Varde Aks nykårede danske U17 mester Melissa Mortensen fortsætter med flotte præstationer. Denne gang gik det ud over Anne Tilken fra Hornslet BK, og den femte guldmedalje til Varde AK var hjemme.

I Elite finalen i letsværvægt var der comeback med Sean Larsen der efter 2½ års pause har genoptaget boksningen og er flyttet til Varde AK fra Ansager BK. Det var dog ikke til at se, at han ikke har haft kampe i så lang tid, og det en sikker 3-0 sejr over Stian Fløystad fra Norge - og den sjette guldmedalje til Varde AK var hjemme.

Efter stævnet blev Nikki Møller fra VAK kåret til stævnets bedste bokser. exp

Seks gang guld til Varde Aks boksere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce