Max døde på sin fødselsdag

Genrefoto: Colourbox

Max døde på sin fødselsdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Max Madsen, Skovlund, er død på sin 84 års fødselsdag.

I 1958 købte han bageriet på Hovedgaden 1 efter Henrik Sørensen. Her oparbejdede Max Madsen en god forretning, og efter få år kunne han levere brød til alle nabokommuner i en radius af 15 kilometer fra Skovlund.

På grund af allergi måtte Max Madsen afstå bageriet i 1966, hvis udsalg havde været bestyret af hans kone, Erna, mens en svend og lærling arbejdede i bageriet.

Derefter etablerede Max Madsen køreskole på Solbakken med moderne indrettet teorilokale. Han var en samvittighedsfuld lærer, og utallige er de elever, som tog kørekort hos ham.

Samtidig var han varmemester på Skovlund varmeværk. Dette arbejde blev efterhånden så omfattende, så han måtte nedlægge køreskolen. Det blev en stor sorg for Max, da han i 1993 mistede Erna. Hun var et livsglad menneske, som havde haft pladser i manufakturforretning og hos købmand og brugs. Begge var de ivrige sportsudøvere, og Max fortsatte i flere år med kroketspillet.

Ægteparret var kendt og meget afholdt i Skovlund. De efterlader sig fire børn, som alle er i gode stillinger: Jan i Kolding, Dorte i Gårde, Gitte i Esbjerg og Allan i Bramming. Desuden er der 11 børnebørn og seks oldebørn.

Folk her, som har kendt Erna og Max, vil mindes dem for deres hjertensgode væsen og oprigtige interesse for deres omgivelser.

Max døde på sin fødselsdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce