Mindeord over Anders Brink Lauridsen


Mindeord over Anders Brink Lauridsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mindeord: Anders Brink Lauridsen er død 31. juli, 95 år gammel.

Anders Brink Lauridsen blev født i 1921 i en søskendeflok på seks i Kirkeby ved Roager, som landmandssøn.

Han kom i lære som grovsmed i Vodder, det var også der han mødte sin senere kone Marie. Efter endt læretid kom Anders ind som soldat, men han ville hellere hjem og starte sit eget. Efterfølgende viste der sig en chance i landsbyen Vong sydøst for Esbjerg, men familien endte i Borg ved Bredebro.

Snart fik parret en lille dreng, Børge, men oplevede den store sorg at miste ham i en alder af bare to år. Senere kom børnene Anni, Kirsten (Kisse) og Jakob til.

Familien købte et lille smedjeværksted i Borg. Her drev de virksomhed i 18 år, indtil de syntes at det administrative arbejde med regnskaber osv. blev for meget for sådan en lille virksomhed.

Familien flyttede til Sølsted. Anders arbejdede nu som smed ved en entreprenør, og Marie arbejde nogle år ved ECCO. Børnene var flyttet hjemmefra, og Anders og Marie flyttede som pensionister i en ny andelsbolig i Bredebro: Da Marie døde i 1998, ville Anders ikke bo der længere, og de sidste mange år boede han i Gårdhaven bag Hjørnegården i Bredebro.

Anders klarede sig selv ind til kort tid før sin død.

Anders Brink Lauridsen var en person med markante holdninger, retfærdighedssans og en mand, der ville betale enhver sit. Han var respekteret for sit gode håndelag.

Han var en kærlig far og efter lader sig tre børn, syv børnebørn og 14 oldebørn.

Æret været hans minde.

Mindeord over Anders Brink Lauridsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce