Mindeord Ingeborg Bendorff


Mindeord Ingeborg Bendorff

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mindeord: Ingeborg Bendorff, født Tryk, kom til verden den 13. oktober 1925 i Bedsted, lige overfor kirken. Efter endt skolegang og konfirmation kom hun ud at tjene, blandt andet udenbys i Brunde og Travsted. Ellers tilbragte hun hele sit lange liv i Bedsted sogn. Med undtagelse af de sidste fire måneder.

Mens hun tjente, lærte hun sin kommende mand, Enevald Bendorff at kende. De blev gift 1944 i Bedsted Kirke. 1957 byggede de hus på Sivkrovej. Som det var skik og brug dengang, passede hun hjem, børn og haven, der altid var velplejet. Hen over året tjente hun med til husholdningen, ved at skokke, hakke roer og samle kartofler hos landmændene. Eller hun hjalp til i køkkenet og ved servering i forsamlingshuset og i private hjem, når der var fest. Senere havde hun "fast" arbejde på mejeriet og på Spektroplast i Bedsted, og på Centralvaskeriet i Løgumkloster.

I 1999 havde hun den sorg at miste sin mand. Huset blev solgt, og en andelsbolig købt lidt længere henne på Sivkrovej. Her fik hun mange gode år med hjælpsomme naboer og mange besøg.

Men kræfterne blev mindre, og hun kom på Plejehjemmet Digegården i Højer. Her var hun i knap fire måneder og fik en pleje og omsorg, som ikke kunne have været bedre. Lørdag den 3. februar sov Ingeborg Bendorff stille ind.

Hun efterlader sig børnene Solvejg i Horsens, gift med Leif, Inge i Leck, gift med Lude, og Jørgen i Tønder, gift med Marga. Desuden børnebørn, oldebørn og tipoldebørn.

Æret være mor Ingeborgs minde.

Mindeord Ingeborg Bendorff

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce