Mindeord: Finn Herkert


Mindeord: Finn Herkert

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mindeord: Det er med stor sorg, at vi har modtaget meddelelse om, at Finn Herkert søndag den 4. november er afgået ved døden.

Finn Herkert var et fantastisk menneske, en fantastisk ven og god kammerat og ham og jeg har kendt hinanden i over 42 år.

En af hans store passioner var ungdomsarbejdet. Der skulle skabes fysiske rammer for at børn og unge kunne udvikle sig og blive gode samfundsborgere, og han gjorde noget ved det. Han var faktisk utrættelig. Han sad blandt andet i spejderhusets bestyrelse i 25 år som kasserer, og hvor jeg sidder som formand. Vi kørte et parløb, som var forbilledligt og til gavn for spejderne i Tønder.

For mange år siden trådte han ind i Brede Å Dals bestyrelse, hvor han ydede en helt fantastisk indsats for dette sted. Det gjaldt hytten og arealerne, alt skulle være i orden, det skulle jo bruges af børn og unge.

Den indsats har blandt andet gjort at stedet i dag er pragtfuld at besøge.

Hans arbejde som rådgivende ingeniør gjorde ham afholdt og værdsat og der var altid nok at arbejde med.

Der kom lidt malurt i bægeret, for omkring år 2000 fik Finn Herkert konstateret Parkinson, men det tog ikke hans livsglæde og optimisme fra ham.

Han fortsatte med sit arbejde og sine fritidsinteresser, og det gjorde han helt frem til efteråret 2016, her fik han konstateret kræft, men det kunne ikke slå ham ud.

Glæden ved at se at børn og unge med stor glæde og iver bruge nogle af de faciliteter han havde været med til at skabe, gjorde ham glad og stolt.

I januar 2018 havde han den store sorg at miste sin kone, Margit, det gjorde ondt både på ham og børnene.

Sygdom tog mere og mere over og den 4. november måtte han give slip.

Tankerne går til børn, svigerbørn og barnebarn.

Lad os mindes Finn i ærbødighed, ære være hans minde.

Mindeord: Finn Herkert

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce