Mindeord Broder Chr. Hansen


Mindeord Broder Chr. Hansen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mindeord: Broder Chr. Hansen, Toftlund, tidligere Ørderup er død, 89 år.

Broder Chr. Hansen blev født i 1928 og voksede op ved Rinkenæs, og kom efter konfirmationen ud at tjene, hvilket i 1951 bragte ham til Københoved.

I ungdomskredsen med håndbold, dans og gymnastik mødte han Karen, som han blev gift med i 1956. De købte ejendommen i Ørderup med fire køer og 15 ha, og gik straks i gang med at modernisere og udvide såvel bedrift som beboelse.

Fire børn kom der også til Gunnar, Arne, Elin og Ingelise, og med en stor vennekreds, familie og gode naboer var der liv på gården.

Om aftenen gik Broder og Karen i mange år til folkedans. Han var glad for musik, spillede mundharmonika, klaver og harmonika efter gehør, og har skrevet festsange til utallige fester gennem årene.

I 1987 blev malkekvæget solgt, hvorefter de passede marker og kvier. Da børnene nu var flyttet hjemmefra, begyndte en tid med værelsesudlejning, som gav mange gode oplevelser med gæster fra ud- og indland.

I 2001 overtog sønnen Arne sammen med sin hustru Winnie gården, og Broder og Karen flyttede til Toftlund i et dejligt hus, med plads til hele familien, som nu også tæller fire svigerbørn, 11 børnebørn og fem oldebørn.

På cykel kørte han ture på egnen omkring Toftlund og gik til kegling og til sangkor indtil 2015. Fra 2013 måtte Broder tre gange om ugen til Sønderborg i dialyse, og fik det seneste år mere og mere brug for hjælp. Med Karen ved sin side bevarede han taknemmeligheden for og glæden til livet til det sidste.

Mindeord Broder Chr. Hansen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce