Mindeord om Martha Anker Knudsen


Mindeord om Martha Anker Knudsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gurli Bruun Petersen, Nederballevej 18, Harndrup, skriver på familiens vegne følgende mindeord om

Martha Anker Knudsen, Tangshave 8, Nordborg:

Et elsket og dyrebart menneske er ikke mere.

Vores mor, svigermor, momor, bedstemor og oldemor Martha Anker Knudsen sov stille ind efter længere tids ubarmhjertig sygdom. Hun blev 86 år.

Mor blev født på den jyske hede, hvor hun voksede op med sine brødre.

Efter endt skolegang kom hun i huset - sidst i Ikast, hvor hun traf Gunnar. Parret flyttede til Als - først til Havnbjerg, så til Nordborg, og siden til Guderup, hvor de fik gode naboer. Der var nu fem børn i hjemmet. Mor kom på Danfoss, og hun gav sig til at digte lejlighedssange, hvilket viste sig at bleve begyndelsen på en livslang karrierre og hun blev hentet til HIF revyen som tekstforfatter, Efter nogen tid blev mor dagplejemor, nu blev der mest digtet om natten.

Da far gik på efterløn, flyttede de til Løjt Sønderskov, hvor han købte en lille båd, mens mor kastede sig over slægtsforskning - Hun skrev også sine erindringer.

I 1991 døde far, og mor flyttede tilbage til Nordborg. Fars død var et hårdt slag for mor, men hun genfandt sin indre styrke og arbejdede som frivillig i flere kirkelige sammenhæng .

For otte år siden begyndte mors helbred at svigte. Og hun måtte en for en opgive sine aktiviteter. I 2015 mistede vi vores søster, og nu gik det hurtigt ned ad bakke. Mor kom på Tangshave, og nu er her så stille.

Mor var en en kærlig mormor og bedstemor, og savnet er stort.

Mindeord om Martha Anker Knudsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce