Mindeord om Evald Rasmussen


Mindeord om Evald Rasmussen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Arne Thorup skriver på vegne af Dagmartærteklubben, Bent, Karin og Flemming, følgende mindeord om

Evald Rasmussen, Mosevænget 27, Ulkebøl:

Man kan nogle gange gennem livet være heldig at møde et menneske, som kommer til at betyde noget særligt for ens videre liv. Og sådant et menneske var Evald Rasmussen.

Vi mødte ham igennem mange år i Fitness World, hvor han til det sidste som 92-årig havde sin daglige gang og træning. Vi er en lille gruppe, der efter træningsindsats samles omkring en kop kaffe og af og til også en dagmartærte. Og det gjorde Evald nysgerrig. "Hvordan kan I spise dagmartærte i Fitness World?" spurgte han til at begynde med, men forstod efterhånden, at det drejede sig om det sociale efter træningen, og så meldte han sig ind og deltog med sit vid og altid gode humør. Han blev en del af gruppen. Også selv om han ikke altid ville have et stykke kage, men hellere ville hjem til Rigmor for at få sig en sildemad og en snaps. Han havde dog ingen forståelse for, at vi ikke trænede og havde kaffeklub i weekenderne. Det gjorde han nemlig.

Vi beundrede hans gåpåmod og vilje til at pleje såvel det fysiske som det intellektuelle, som vi fik indsigt i, når han satte sig ned og deltog i vores debatter. Han var skarpsynet og klar i sine udmeldinger. Vi er alle enige om, at sådan, som han var, vil vi også gerne være, når vi når til hans alder. Nu er han så ikke mere. Og vi vil i den grad savne ham i vores lille gruppe, men fortsat have ham som et ideal.

Ære være hans minde.

Mindeord om Evald Rasmussen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce